Η Ιαπωνική διατροφή: το μυστικό της ομορφιάς

Είναι όλα σχετικά με τη διατροφή, η οποία επιταχύνει το μεταβολισμό. Το αποτέλεσμα από την Ιαπωνική διατροφή είναι αποθηκευμένα έως και τρία χρόνια. Δεν είναι αυτό ένα όνειρο πολλών γυναικών;

Ιαπωνική διατροφή

Έχετε παρατηρήσει ότι όλοι οι γιαπωνέζες είναι εύκολο και μικρό. Να γνωρίσω μια γυναίκα με παραπάνω κιλά στη μέση είναι σχεδόν αδύνατη. Ψάχνετε για Ιαπωνικές γυναίκες, φαίνεται ότι οι γυναίκες της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου που κάθεται σε μια αυστηρή δίαιτα. Ιαπωνικό οι γυναίκες κάνουν δίαιτα, που δεν το κρύβουν, όχι συνεχώς, όπως πολλοί όπως μόνο μία φορά σε τρία χρόνια. Το αποτέλεσμα από την Ιαπωνική διατροφή είναι αποθηκευμένα έως και τρία χρόνια. Δεν είναι αυτό ένα όνειρο πολλών γυναικών;

Σε 13 ημέρες, που είναι ο αριθμός των ημερών επιτρέπεται να καθίσει σε αυτή τη δίαιτα, το σώμα μεταμορφώνεται. Μερικά σε 13 ημέρες, μπορεί να χάσεις έως και 10 κιλά από το περιττό βάρος. Για πολλούς θα φαίνεται υπερβολικό, αλλά Ιαπωνική δίαιτα λειτουργεί πραγματικά, αν τηρούν αυστηρά τους κανόνες της. Ιαπωνική διατροφή είναι συχνά ονομάζεται "δίαιτα χωρίς αλάτι", γιατί το μόνο 13 μέρες δεν μπορεί να φάει το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλκοόλ και το αλεύρι (για προϊόντα ζαχαροπλαστικής) προϊόντα.

Ιαπωνική διατροφή εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε από την Ιαπωνική διατροφολόγοι. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι γιατροί έχουν τελειοποιηθεί αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους. Μετά από χρόνια παρατηρήσεων, που κατέληξε στα εξής συμπεράσματα: μετά από 13 ημέρες στο σώμα, υπάρχει μια πλήρης αναδιάρθρωση του μεταβολισμού, και το αποτέλεσμα από τη διατροφή είναι αποθηκευμένα έως και 3 χρόνια χωρίς περαιτέρω προσπάθεια και δίαιτες. Το κύριο πράγμα – για να συντονιστείτε με τη διαδικασία επούλωσης, επειδή η διατροφή είναι πολύ αυστηρή. Η παραμικρή απόκλιση, ακυρώνει όλες τις προσπάθειες. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη συνέπεια στο φαγητό και να αντικαταστήσει τα προϊόντα το ένα από το άλλο – από ό, τι τρώτε κατά τη διάρκεια της δίαιτας εξαρτάται από την ανοικοδόμηση του μεταβολισμού σας. Διατροφή η διατροφή αυτή ποικίλη, λοιπόν, ότι η νηστεία δεν είναι απαραίτητη. "Η Ιαπωνική διατροφή" συνδυάζει την υγιεινή διατροφή και αποτελεσματική απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το σχέδιο διατροφής έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Παρόλο που η αξία του είναι ακόμα περισσότερα!

Αντί για μαύρο τσάι πράσινο. Πράσινο τσάι – το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό, γεμάτο βιταμίνη Ε (θεωρείται ότι οι γυναίκες είναι η βιταμίνη) και του S. 13 μέρες για να ξεχάσουμε το αλάτι και τη ζάχαρη. Αντί για αλάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από μπαχαρικά και βότανα αντί για ζάχαρη – φρούτα τα οποία είναι γεμάτα από φρουκτόζη. Το ρύζι είναι η κύρια τροφή του Ιαπωνικού, ως εκ τούτου, η Ιαπωνική διατροφή δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτά τα δημητριακά. Το ρύζι μπορεί να φάει κάθε μέρα, μεταξύ μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, στο μεταξύ, αλλά καλύτερα από ό, καφέ και άξεστος, έχει περισσότερες φυτικές ίνες και βιταμίνες.

προϊόντα Ιαπωνική διατροφή

Την πρώτη μέρα

Στην Ιαπωνία δεν συνηθίζουν να τρώνε Πρωινό, έτσι η διατροφή δεν συνεπάγεται ένα πλούσιο Πρωινό. Μπορείτε να πιείτε ένα Φλιτζάνι φυσικό μαύρο καφέ χωρίς ζάχαρη (η ζάχαρη απαγορεύεται) με μια φέτα ψωμί σίκαλης ή μαύρο ψωμί με πίτουρο. Για μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να φάτε δύο βραστά αυγά με το μαρούλι, το λάχανο και το αγγούρι. Μετά το γεύμα, μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι χυμό λαχανικών, όπως η ντομάτα, το καρότο. Για το δείπνο προετοιμασία οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας ψάρια (250 g), μπορεί να βράζουμε ή τηγανίζουμε σε μικρή ποσότητα λαδιού. Πριν τον ύπνο πιείτε ένα ποτήρι αποβουτυρωμένο γάλα.

Τη δεύτερη μέρα

Για το Πρωινό, όπως και τα 13 ημέρες, μαύρο καφέ και τοστ. Για μεσημεριανό γεύμα, να προετοιμάσει τα ψάρια ή οποιαδήποτε θαλασσινά. Τα ψάρια κάνουν μια σαλάτα από φρέσκα λαχανικά: ντομάτες, αγγούρια, ραπανάκια, πιπεριές, διάφορα χόρτα. Για το δείπνο, το βραστό κρέας με σαλάτα λαχανικών. Πριν από το κρεβάτι – γιαούρτι ή γιαούρτι.

Την τρίτη ημέρα

Για το Πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ και ένα μπισκότο. Μεσημεριανό 1 μεγάλο κολοκύθι, τηγανισμένα σε λάδι τις φέτες ή τα δαχτυλίδια. Τα τηγανητά κολοκυθάκια μπορεί να πασπαλίζουμε με τα βότανα. Για φαγητό, βράζουμε 2 αυγά. Κάνει τα αυγά φρέσκο λάχανο σαλάτα με ελαιόλαδο. Πριν από τον ύπνο, μπορείτε να φάτε το βρασμένο ρύζι και το πλύνετε κάτω με το γιαούρτι.

Την τέταρτη μέρα

Πρωινό – καφέ μαύρο καφέ ή πράσινο τσάι. Μεσημεριανό 1 ωμό αυγό, 3 μεγάλα καρότα ψητά με φυτικό έλαιο, 20 γραμμάρια ανάλατο τυρί, σκληρό ποικιλίες (μπορείτε να κάνετε μια σαλάτα, κομμένο σε κύβους καρότα και το τυρί και το πότισμα φυτικό έλαιο). Στο δείπνο – τα φρούτα εκτός από μπανάνες και τα σταφύλια με μέτρο.

Την πέμπτη μέρα

Πρωινό – καφέ και τα ωμά καρότα, καρυκευμένο με χυμό λεμονιού. Φαγητό τηγανητό ή βραστό ψάρι ή θαλασσινά με ένα ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας και σαλάτα λαχανικών, δείπνο – τα φρούτα εκτός από μπανάνες και τα σταφύλια με μέτρο, και το γιαούρτι. Για δείπνο, μπορείτε να κάνετε μια φρουτοσαλάτα και την εποχή του με το φυσικό γιαούρτι.

Η έκτη ημέρα

Το πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ, 20 γρ. σκληρό τυρί. Μεσημεριανό μισό μικρό άπαχο βραστό κοτόπουλο, χωρίς δέρμα, το καρότο ή λάχανο σαλάτα. Στο δείπνο – 200 γραμμάρια ωμά καρότα με το φυτικό έλαιο, ατμού ομελέτα με δύο αυγά. Πριν τον ύπνο ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.

Την έβδομη ημέρα

Για το Πρωινό – το πράσινο τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη συν μπισκότο – μεσημεριανό- 200 γραμμάρια βραστό βοδινό κρέας και ένα μικρό ποσό των φρούτων. Για δείπνο κάθε επιλογή που προτείνεται παραπάνω, εκτός από το δείπνο την τρίτη ημέρα. Πριν πάτε για ύπνο το γιαούρτι.

Την όγδοη μέρα

Το πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ. Για μεσημεριανό μισό μικρό άπαχο βραστό κοτόπουλο, χωρίς δέρμα, το καρότο ή λάχανο σαλάτα. Στο δείπνο – 200 γραμμάρια ωμά καρότα με φυτικό λάδι και 2 αυγά βραστά.

Την ένατη μέρα

Για Πρωινό – ωμά καρότα, καρυκευμένο με χυμό λεμονιού. Το μεσημέρι, 300 γρ οποιοδήποτε ψάρι, βραστό ή τηγανητό. Βρασμένο ρύζι, καλύτερα από τον καφέ. Ένα ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας. Στο δείπνο – τα φρούτα εκτός από μπανάνες και τα σταφύλια με μέτρο.

Τη δέκατη μέρα

Για το Πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ και τοστ. Το μεσημέρι ένα αυγό, 3 μεγάλα καρότα ψητά με ελαιόλαδο, 20 γρ. σκληρό ανάλατο τυρί. Ημέρα 10 χωρίς φαγητό, αλλά πριν τον ύπνο μπορείτε να πιείτε φυσικό γιαούρτι.

Την ενδέκατη μέρα

Για το Πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ και ένα μπισκότο. Για μεσημεριανό γεύμα, ένα μεγάλο κολοκύθι, τηγανισμένα σε λάδι φέτες ή φέτες και σαλάτα λαχανικών. Δείπνο – 2 βραστά αυγά, 200 γρ. βρασμένο βόειο κρέας, φρέσκο λάχανο σαλάτα με ελαιόλαδο.

Τη δωδέκατη μέρα

Για το Πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ και ένα μπισκότο. Για μεσημεριανό – ψάρι, βραστό ή ψητό, σαλάτα λαχανικών, βραστό ρύζι. Για το δείπνο – 100 g βραστό κρέας και σαλάτα. Πριν τον ύπνο 1 ποτήρι κεφίρ.

Η δέκατη τρίτη μέρα

Για το Πρωινό – ένα Φλιτζάνι μαύρο καφέ με κρέμα και τυρί. Γεύμα – 2 βραστά αυγά, σαλάτα από λάχανο είναι ενωμένο στενά με το ελαιόλαδο, ένα ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας. Δείπνο – 250-300 γραμμάρια βραστό ή ψητό ψάρι με σαλάτα. Πριν τον ύπνο γιαούρτι ή κεφίρ.

Για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα, η Ιαπωνική διατροφή είναι απαλά και δικαίως να "βγει". 13 μέρες χωρίς το γλυκό, για κάποιους είναι μια σκληρή δοκιμασία, και δεν άλμα για το γλυκό και το αλμυρό. Θα ήταν κρίμα να χαλάσει το αποτέλεσμα, επειδή έχουν επιβιώσει όσο το 13 ημέρες αυστηρή δίαιτα προκειμένου να παρακαλώ τον εαυτό μου και τους άλλους να είναι όμορφο και ελκυστικό.