Όπως μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να χάσω βάρος; Κανόνες, τη διατροφή και την άσκηση

Για την ισχυρή απώλεια βάρους, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές: αποτελεσματική δίαιτα, ειδικά σχεδιασμένο για άσκηση και ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις. Βοηθά γρήγορα και σε μεγάλες ποσότητες για να χάσουν βάρος. Σκεφτείτε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους πολύ βάρος.

αδυνάτισμα

Αρχές για μια ισχυρή απώλεια βάρους

Πριν μπορείτε να προσδιορίσετε την απώλεια βάρους, θα πρέπει να δούμε τις αρχές (κανόνες) της εντατικής απώλειας βάρους:

 1. Ιδρύθηκε απαγορεύσεις σχετικά με τα προϊόντα. Αποκλείει επιβλαβές, γλυκά, αλεύρι, αλάτι και λιπαρά. Όπως όλα αποτελεσματική δίαιτα που δεν περιλαμβάνει τη χρήση αυτών των τύπων των προϊόντων.
 2. Τρώτε συχνά, αλλά λίγο. Καλύτερη καθ ' όλη την ημέρα, σνακ με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, τα μούρα, από το να φτάσετε πεινασμένοι για Πρωινό/μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
 3. Πίνετε καθημερινά τουλάχιστον μία και μισή λίτρα μεταλλικό νερό (δείτε χρήση του νερού για το ανθρώπινο σώμα).
 4. Ποτέ μην τρώτε μετά τις 7 μ.μ.
 5. Κάθε ισχυρή απώλεια βάρους περιλαμβάνει τη διατροφή και την άσκηση στο συγκρότημα.
 6. Σε ισχυρή απώλεια βάρους, το σώμα είναι κάτω από την πίεση και την αδυναμία. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να κοιμηθεί σωστά.
 7. Όχι πείνα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει σίγουρα να δώσει το στομάχι για να λειτουργήσει.
 8. Για την αποτελεσματική αποτελέσματα πολύ βάρος, θα πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχολογικά: μπορείτε να ορίσετε ένα στόχο, να ορίσετε μια προθεσμία, να κάνει ένα σχέδιο για να χάσουν βάρος. Και τότε θα έχετε ακόμη περισσότερα κίνητρα.
 9. Τον έλεγχο του βάρους. Να είστε βέβαιος να αγοράσει ισορροπία είναι το βασικό εργαλείο κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους.
 10. Περιορίζουν τη μέγιστη επαφή με άλλους ανθρώπους για την περίοδο της απώλειας βάρους. Οπότε μάλλον δεν θα μπει στον πειρασμό να φάτε κάτι ή να φάτε σε κάποιον άλλο διακοπών.

Τρόπους

Επιλογές για να χάσετε βάρος πολύ, αλλά μας ενδιαφέρει μόνο τους τρόπους πολύ βάρος. Παρουσιάζονται εδώ είναι οι μέγιστες τιμές του βάρους και μπορεί να βλάψει την υγεία. Ισχυρή απώλεια βάρους ήδη περιλαμβάνει την εφαρμογή ορισμένων βλάβες στην υγεία και απαιτεί συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Η χρήση όλων των τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη.

Διατροφή

Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με μια δίαιτα. Είναι πολύ διαφορετική και όποιον επιθυμεί να χάσει βάρος, θα είναι σε θέση να επιλέγουν για τον εαυτό τους την καλύτερη επιλογή:

διατροφή για την απώλεια βάρους
 1. Αγγούρι – βασική τροφή είναι το αγγούρι. Δεν μπορούν να καταναλωθούν σε απεριόριστες ποσότητες. Εκτός από αυτό το λαχανικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως και χαμηλή σε θερμίδες τροφές: γιαούρτι, τα φρούτα, τα μούρα, τα άλλα λαχανικά. Για μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να μαγειρέψετε το λάχανο για ένα ζευγάρι με αγγούρι σαλάτα, το απόγευμα μπορείτε να πιείτε ένα χυμό αγγουριού, και για το δείπνο, τα μήλα και 1 αγγούρι. 3 εβδομάδες για τα αγγούρια, μπορείτε να χάσετε από 5 έως 15 kg.
 2. Κεφίρ – αυτό το είδος της διατροφής περιλαμβάνει μόνο την κατανάλωση του γιαουρτιού. Καθημερινά για μία εβδομάδα πρέπει να πίνουν κεφίρ και κατά προτίμηση 1%. Η διατροφή είναι πολύ δύσκολο, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά – 5-10 κιλά σε 10 ημέρες. Ισχυρή απώλεια βάρους εγγυημένη.
 3. Αυστηρή – αυτή η δίαιτα να τα ανώτατα όρια της ανθρώπινης δύναμης. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι είναι δυνατό για 1 μέρα για να φάτε ανάψει τα τρόφιμα, και την επόμενη μέρα θα είναι η νηστεία και μόνο για το νερό. Και μετά από 14 ημέρες, μπορείτε να χάσετε 6-15 lbs.
 4. Εσπεριδοειδή – στιγμιότυπα από επιτρεπόμενες τροφές είναι τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια, φράπες και γκρέιπ φρουτ. Φάτε τους σε οποιαδήποτε ποσότητα και σε οποιαδήποτε μορφή (εκτός από την μαρμελάδα). Είναι ασφαλές να πίνουν χυμούς εσπεριδοειδών (φυσικό), κάνει τις σαλάτες φρούτων, φάτε τα φρέσκα. Μια εβδομάδα τόσο σκληρό τρόπο, μπορείτε να χάσετε από 4 έως 7 κιλά. Περισσότερο από μια εβδομάδα για να καθίσει σε αυτή τη δίαιτα, μπορείτε να δεν μπορείτε να χαλάσει το γαστρικό βλεννογόνο.
 5. Τα γαλακτοκομικά δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά επίσης ένα χρήσιμο διατροφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά θα πρέπει να έχουν 0% λιπαρά. Πρωινό γιαούρτι, το τυρί, τρώνε γιαούρτι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στομάχι δουλειά και να χωνέψει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το αίσθημα της πείνας δεν θα είναι τόσο αισθητή. Μπορείτε να χάσετε για 1 μήνα, από 8 έως 17 kg.
 6. Λαχανικών – αυτό το είδος της διατροφής περιλαμβάνει μόνο φυτικά μενού. Τροφίμων 5 φορές την ημέρα και κάθε δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 300g. Τα λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα, αχνιστά, ψητά. Το μενού της δίαιτας αυτής είναι ποικίλα, και η πείνα είναι εντελώς εξαλειφθεί. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της διατροφής είναι δυνατόν να καθίσει για ένα μήνα. Για 30 ημέρες, μπορείτε να χάσετε 7-12 kg.
 7. Έκτακτης ανάγκης – το πιο άκαμπτο διατροφή. Η πρώτη 7 ημέρες ποτό μόνο κεφίρ, την επόμενη μέρα, η απεργία πείνας, μετά τις επόμενες 5 ημέρες θα μπορούν να πίνουν μόνο berry και λαχανικών, smoothies, στη συνέχεια, και πάλι 1 ημέρα απεργίας πείνας. Τις τελευταίες 5 ημέρες, μπορείτε να περάσετε σε λιπαρά ζωμό (κρέατος ή λαχανικών). Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό – έως και 20 kg για 19 ημέρες. Αλλά μια τέτοια δίαιτα είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία σας και μετά είναι απαραίτητο σωστά "για να πάει".

Προπόνηση

Καμία διατροφή θα βοηθήσει σημαντικά και αποτελεσματικά να χάσετε βάρος χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη άσκηση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό είδος της άσκησης, σε σχέση με την επιλεγμένη διατροφή.

 • Αν η διατροφή είναι άκαμπτο και πολύ περιορισμένη διατροφή – άσκηση πρέπει να είναι έντονη και με ελάχιστο φορτίο.
 • Αν η διατροφή δεν είναι αυστηρή και περιλαμβάνει μια ποικιλία των προϊόντων διατροφής και πλήρη λειτουργία, ώστε να κάνουμε μεγάλη έμφαση στην άσκηση και την εκπαίδευση.

Οι βασικές αρχές της εκπαίδευσης, βοηθά σε μεγάλο βαθμό για να χάσετε βάρος:

 1. Η πρώτη άσκηση είναι για πάντα την άσκηση το πρωί.
 2. Προπονήσεις αρχίζουν μόνο μετά από 40-70 λεπτά μετά το τελευταίο γεύμα.
 3. Κατά τη διάρκεια κάθε προπόνηση θα πρέπει να διατηρείται η ισορροπία του νερού. Πρέπει να έχετε μόνο ένα μπουκάλι ακόμα το μεταλλικό νερό.
 4. Κάθε άσκηση περιλαμβάνει σωστή αναπνοή – εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα.
 5. Κάθε φορτίο πρέπει να είναι σταδιακή, από λιγότερο σε περισσότερο.
 6. Κάνουν αθλητισμό, όχι αργότερα από 3-4 ώρες πριν τον ύπνο. Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε την αϋπνία.
 7. Δεν εξουθενώνουν τον εαυτό σας, αλλά δεν δίνουν τις χάρες. Εύκολη και ευχάριστη κούραση – το κλειδί για την αποτελεσματική φορτίο.

Τα πιο αποτελεσματικά είδη της κατάρτισης σε ένα ισχυρό βάρος απώλεια:

προπόνηση
 • Καθημερινά καταλήψεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 10 φορές, αυξάνοντας σταδιακά με την επόμενη ημέρα για 5 φορές. Για 1 μήνα, μόνο καταλήψεις μπορεί να βοηθήσει να χάσετε βάρος στα πόδια και την κοιλιά για 3-5 kg.
 • Push-UPS. Σφίξτε καλά τα χέρια και το στήθος μυών. Για να ξεκινήσετε την άσκηση, μπορείτε να με 3 push-UPS κάθε μέρα με αύξηση κατά 2 φορές. Αυτό το μήνα, μπορείτε να χάσετε το βάρος με τα χέρια και τους ώμους των 0.5-2 kg.
 • Το λουρί. Η άσκηση είναι δύσκολη και σύντομη. Δυναμώνει τους κοιλιακούς μυς και βοηθά να απαλλαγούμε από το λίπος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα στους γλουτούς. Για μια φορά μπορείς να σταθείς για 20-40 δευτερόλεπτα. Κάθε μέρα θα πρέπει να αυξήσει το χρόνο "σταθεί" για 10 δευτερόλεπτα. 1 μήνα άσκηση "Σανίδα" μπορείτε να χάσετε το βάρος με 2-4 kg.
 • Ποδήλατο με στροφές. Συμμετέχουν όλα τα μέρη του σώματος. Για 1η φορά, μπορείτε να εκτελέσετε μέχρι και 30 στροφές. Καθημερινή αύξηση για 10 στροφές. Για 1 μήνα μπορεί να χάσετε 2 έως 4 κιλά.
 • Το τράβηγμα. Μια κλασική άσκηση που σας επιτρέπει να χάσετε βάρος στην περιοχή της κοιλιάς, τα χέρια και το στήθος. Για πρώτη φορά, ωραία να τα 2-3 φορές. Κάθε μέρα μπορείτε να αυξήσετε το τράβηγμα για 1 ώρα. Χάστε βάρος με αυτή την προπόνηση για 30 ημέρες στις 3-5 kg.
 • Να τρέξει. Καθημερινά για Τζόκινγκ βοηθά να καταπολεμήσει ενεργά ενάντια στα περιττά κιλά. Αρκετά 1-2 φορές την ημέρα για να οργανώσει ένα Τρέξιμο για 15-20 λεπτά. Σε ένα μήνα, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 7 κιλά.
 • Το ποδήλατο. Συνηθισμένο Ποδήλατο δεν είναι αρκετό. Είναι σημαντικό να προγραμματίσουν τη σωστή καθημερινή άσκηση καθεστώς, λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια του ταξιδιού, τη συχνότητα, την απόσταση σε μίλια.

Πώς να χάσετε βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα;

1 εβδομάδα

Σε αυτή την ενότητα, θεωρούμε δύσκολο να χάσουν βάρος σε 7 ημέρες. Γι ' αυτό είναι απαραίτητο να συμμορφώνονται αυστηρά με όλους τους προβλεπόμενους όρους και τις συστάσεις. Επειδή ο χρόνος είναι λίγος και το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε κοντά στο μέγιστο, προετοιμάζει ψυχολογικά για τις σωματικές και ψυχολογικές δυσκολίες.

Διατροφή

Διατροφή επιλέξετε το πιο βασίζεται σε νηστεία, διαφορετικά πολύ βάρος σε μια εβδομάδα μας. Το κύριο πράγμα δεν είναι να στερήσει από το σώμα του τα υγρά και να πίνετε νερό τακτικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χάσετε έως και 5-7 kg.

Δευτέρα

 • Το πρωινό είναι πάνω, μπορείτε να πίνετε 1 Φλυτζάνι του καφέ (χωρίς πρόσθετα).
 • Το μεσημέρι τρώω 1 αποξηραμένα βερίκοκα, 3 δαμάσκηνα και 3 αμύγδαλα.
 • Το απόγευμα μπορείτε να φάτε 220-270 ml 1% γιαούρτι.
 • Το δείπνο στις 17:00 ένα ποτήρι berry smoothie.

Τρίτη

 • Το πρωινό είναι πάνω, πίνω ισχυρή πράσινο τσάι με λεμόνι.
 • Μεσημεριανό σνακ 1 αποξηραμένο βερίκοκο, 2 δαμάσκηνα, 1 αμύγδαλο.
 • Για σνακ: γιαούρτι ποτό (ένα ποτήρι).
 • Το δείπνο στις 18.00 το πόσιμο γιαούρτι (1 Φλιτζάνι).

Περιβάλλον

 • Όλη μέρα κάθεται στο νερό και το γιαούρτι 0% λιπαρά.

Πέμπτη

 • Όλη μέρα κάθεται στο νερό και το γιαούρτι 0% λιπαρά.

Παρασκευή

 • Για Πρωινό μπορείτε να φάτε 1 μερίδα άπαχο κρέας, ζωμό.
 • Το μεσημέρι μπορείτε να φάτε 1 μικρό, πολτοποιημένα σε μια κατάσταση κρέμα, ένα κομμάτι του κοτόπουλου. Μπορείτε να αγοράσετε ένα βάζο μωρό πουρέ της Τουρκίας.
 • Το απόγευμα μπορείτε να πιείτε το κεφίρ ή να φάτε πουρέδες.
 • Για δείπνο, φάτε μια μερίδα ζωμό λαχανικών (μπορείτε να προσθέσετε το ζωμό 1 κουταλιά της σούπας πουρέ λαχανικών).

Το σάββατο

 • Τίποτα να τρως, να πίνεις μόνο νερό.

Κυριακή

 • Το κεφίρ την ημέρα.

Μετά από 7 ημέρες, το σώμα σου θα γίνει πολύ αδύναμη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αισθανθείτε ζάλη, μέχρι αηδίας, και κοιλιακό άλγος. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή για να ακυρώσετε όλες τις συνεδριάσεις και για τη διατροφή στο σπίτι.

Αυτή η δίαιτα προϋποθέτει μια ομαλή έξοδο. Καθημερινή προσθήκη στη διατροφή του φωτός τρόφιμα και σταδιακά να προχωρήσουμε σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

ασκήσεις

Εκτελούν ασκήσεις

Μαζί με την διατροφή, να είστε βέβαιος να πάρει το χρόνο για την εκπαίδευση. Λόγω της περιορισμένης δύναμης, μην τοποθετείτε μεγάλες.

Δευτέρα

 • Το πρωί, κάνεις το κλασικό ασκήσεις.
 • Μετά το γεύμα, 10 sit-UPS.
 • Μετά το δείπνο, άλμα σχοινί.

Τρίτη

 • Ύπνο Μετά κάνετε τις ασκήσεις.
 • Μετά το φαγητό, θα πάμε σε ένα εύκολο μισή ώρα με τα πόδια (κοντά στο σπίτι).
 • Το βράδυ μπορείτε να κάνετε 10 καταλήψεις.

Περιβάλλον

 • Η μέρα ξεκινά με τη χρέωση.
 • Μετά το γεύμα, ξεκινάμε την Πεζοπορία.
 • Το βράδυ άλμα σχοινί.

Πέμπτη

 • Η σωματική δραστηριότητα απορρίπτονται, όπως και στην διατροφή έρχεται σχεδόν την πείνα.

Παρασκευή

 • Ασκήσεις κάνω μόνο το βράδυ, η καταλληλότερη καταλήψεις – 10 φορές.

Το σάββατο

 • Άκυρο το φορτίο.

Κυριακή

 • Το απόγευμα μπορείτε να πάτε για Πεζοπορία και το βράδυ να πηδήξει ένα μικρό σχοινί.

Στο τέλος, μετά από μια εβδομάδα από τη διατροφή και ελαφριά άσκηση, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 10 κιλά. Η απώλεια βάρους θεωρείται ισχυρή και γρήγορη.

2 εβδομάδες

Για πολύ βάρος σε μια περίοδο 14 ημερών, ιδανικό μονο-διατροφή και μέτρια σωματική φορτίο. Η νηστεία σε αυτή την κατάσταση είναι σχεδόν εξαλειφθεί, αλλά τα αποτελέσματα που υπόσχονται να είναι "ισχυρή".

Παρατηρήστε διατροφή

Δευτέρα – τρώνε μόνο βραστά λαχανικά (πατάτες που αποκλείονται).

Τετάρτη – γαλακτοκομικά την ημέρα. Μπορείτε να φάτε οποιοδήποτε γαλακτοκομικό προϊόν με περιεκτικότητα σε λιπαρά 0%.

Τετάρτη – αυστηρά καθίσει για μερικά αγγούρια.

Πέμπτη – εσπεριδοειδή μέρα.

Παρασκευή – φάτε πιάτα με βάση το φαγόπυρο (χωρίς αλάτι, ζάχαρη, λάδι).

Σάββατο – ημέρα shabby σούπες. Χωρίς αλάτι, χωρίς πρόσθετα λιπαρά, ψωμί. Τρώω 5 φορές την ημέρα για 250g.

Κυριακή – κεφίρ την ημέρα.

Δεύτερη εβδομάδα επαναλάβετε το πρώτο.

Η δίαιτα περιλαμβάνει τη μείωση του βάρους κατά 5-10 κιλά σε 2 εβδομάδες.

Σωματική δραστηριότητα

Όπως διατροφή θεωρείται να είναι πιο ποικιλόμορφη και τεντωμένο, σε αντίθεση με την εβδομαδιαία, οι ασκήσεις μπορεί να εισαγάγει περισσότερα κορεσμένα.

Δευτέρα

 • Φόρτιση και, στη συνέχεια, κάνετε τζόκινγκ για 15 λεπτά.
 • Το απόγευμα μπορείτε να κάνετε 10 καταλήψεις και 3 push UPS.
 • Το βράδυ, άλμα σχοινί και να σφίγγονται 3 φορές.

Τρίτη

 • Το πρωί Ποδηλασία (30 λεπτά).
 • Το απόγευμα μπορείτε να κάνετε 15 καταλήψεις, 3 φορές να κάνω push-UPS και 3 φορές για να πιάσει.
 • Καλό βράδυ να γυρίσετε 15 λεπτά ένα Στεφάνι, και με τα πόδια στο δρόμο.

Περιβάλλον

 • Το πρωί, 15 λεπτά με το τρέξιμο, η φόρτιση.
 • Ημέρα λήψης πιέστε το πλήκτρο (10 φορές) και να κάνουμε καταλήψεις 20 φορές.
 • Το βράδυ, με το ποδήλατό μου για 30 λεπτά.

Πέμπτη – όπως η διατροφή σε αυτό το ημέρα των εσπεριδοειδών και προωθεί ενεργά την καύση του λίπους, προπόνηση θα πρέπει να είναι ενεργή.

 • Το πρωί, κάνουν ένα τρέξιμο για 20 λεπτά.
 • Μετά το φαγητό κάνει το μέγιστο αριθμό των φορές pull-UPS, push-UPS και sit-UPS.
 • Το βράδυ θα ανάψει το Στεφάνι, σχοινάκι και ένα ποδήλατο για 1 ώρα.

Παρασκευή

 • Φόρτιση και, στη συνέχεια, κάνετε τζόκινγκ για 15 λεπτά.
 • Το απόγευμα μπορείτε να κάνετε 10 καταλήψεις και 3 push UPS.
 • Το βράδυ, άλμα σχοινί και να σφίγγονται 3 φορές.

Το σάββατο

 • Περιορίζεται το πρωί 30 λεπτά τρέξιμο.
 • Το βράδυ βόλτα 20 λεπτά με το ποδήλατο.

Κυριακή

 • Δώστε στο σώμα σας ένα υπόλοιπο.

Η δεύτερη εβδομάδα είναι παρόμοια με την πρώτη.

Ισχυρή απώλεια βάρους σε 14 ημέρες (διατροφή και άσκηση) θα δώσει αποτέλεσμα σε 7-12 kg.

πώς να χάσετε βάρος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των μεθόδων που περιγράφονται

Ισχυρό βάρος απώλεια αφήνει πάντα μια αισθητή αποτελέσματα, αλλά είναι, τόσο θετικές όσο και αρνητικές.

Πλεονεκτήματα:

 • σημαντική απώλεια βάρους και τη μετατροπή στοιχεία *
 • μια αίσθηση της ελαφρότητας;
 • η συναισθηματική ικανοποίηση με την επίτευξη του στόχου *
 • η ικανοποίηση από την εικόνα;
 • μπορείτε να φορέσετε ελκυστικό μοντέλο ρούχα μικρότερο.
 • ο ενθουσιασμός από τους φίλους και θαυμασμό από τους περαστικούς.

Μειονεκτήματα:

 • το άγχος και ασυνήθιστο στρες στο σώμα;
 • συνεχής πείνα και κόπωση *
 • πιθανές σοβαρές επιπλοκές (ανορεξία, προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα, ψυχικές διαταραχές, προβλήματα με την καρδιά).

Σε ισχυρό απώλεια βάρους είναι σημαντικό να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, μπορεί μια τέτοια ακραία κατάσταση δεν σας ταιριάζει και την καλύτερη φροντίδα της υγείας τους.

Αντενδείξεις

Ισχυρή απώλεια βάρους προϋποθέτει πάντα την παρουσία ειδικές αντενδείξεις. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • από την ηλικία των 16 και μετά από 50 χρόνια;
 • εγκυμοσύνη και το θηλασμό;
 • προβλήματα με τα νεφρά, την καρδιά, το νευρικό σύστημα, στομάχι;
 • ορμονικές ανισορροπίες *
 • διαβήτη;
 • η έλλειψη υπερβολικό βάρος;
 • ψυχικές αποκλίσεις.

Σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να υποβάλλονται σε λεπτομερή εξέταση για την ανίχνευση των κρυφών παθολογίες. Αν δεν υπάρχουν, τότε καλή τύχη.

Μόνο αν πληρούν όλους τους κανόνες και συμβουλές, που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να χάσουν βάρος. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση το είδος των τροφίμων, και να προσθέσετε άσκηση και το πιο σημαντικό – για να ορίσετε τον εαυτό σας μέχρι να κερδίσετε. Και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την περίοδο της απώλειας βάρους για την υγεία σας.