Μενού διατροφής Maggi για 4 εβδομάδες και τραπέζι φαγητού

Πολλές γυναίκες και άνδρες αγαπούν τη διατροφή αυγών της Maggi επειδή η αυστηρή τήρηση αυτής θα βοηθήσει στην παραγωγή εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Χάρη στην αποτελεσματικότητα του συστήματος, μπορείτε να κάνετε την εικόνα σας πραγματικά λεπτή και όμορφη. Το μενού της διατροφής Maggi για 4 εβδομάδες περιέχει αυγά που βοηθούν στην απώλεια βάρους, μια λεπτομερής διατροφή περιγράφεται στους παρακάτω πίνακες. Συνήθως μπορείτε να χάσετε 10 έως 20 κιλά κατά τη χρήση αυτής της δίαιτας πρωτεΐνης.

Χαρακτηριστικά της διατροφής Maggi

Η πρωτεΐνη διατροφής Maggi για 4 εβδομάδες βασίζεται σε βιοχημικές διεργασίες. Το κύριο προϊόν του είναι ένα αυγό, αν και υπάρχει μια επιλογή με τυρί cottage - η επιλογή μιας ή της άλλης μεθόδου εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η ειδικότητα της δίαιτας αυγών είναι ότι δεν χρειάζεται να λιμοκτονούν μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια αυτής. Η σωστή διατροφή Maggi έχει μια απόλυτα αποδεκτή ποσότητα αυγών και κρέατος που θα σας εμποδίζει να σκέφτεστε για φαγητό όλη την ώρα.

Διατροφή αυγού Maggi

Το ίδιο το μενού έχει σχεδιαστεί για να αναγκάζει το ανθρώπινο σώμα να κάψει το συσσωρευμένο στρώμα λίπους μέσω ενεργών χημικών διεργασιών. Η κατανάλωση προσεκτικά επιλεγμένων τροφίμων όχι μόνο βοηθά στη διάσπαση των λιπαρών ιστών, αλλά και στην εξάλειψη των τοξινών. Το πλεονέκτημα της δίαιτας είναι ότι δεν είναι άκαμπτο. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα πιάτα στο μενού διατροφής είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστούν. Επιτρέπεται να πίνετε τσάι και καφέ χωρίς ζάχαρη ανά πάσα στιγμή.

Διατροφή αυγού Maggis για απώλεια βάρους

εβδομάδα 1

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να συμμορφωθείτε με την απαραίτητη διατροφή, με την οποία, για παράδειγμα, θα βρείτε την ιδανική μορφή, όπως στη φωτογραφία ενός από τα περιοδικά. Για πρωινό για τις πρώτες 7 ημέρες, το μόνο που χρειάζεται να φάτε είναι 2 σκληρά αυγά και γκρέιπφρουτ. Το κρέας πρέπει να μαγειρευτεί. Ο κατάλογος των φρούτων που μπορούν να καταναλωθούν αποτελείται από μήλα, πορτοκάλια, καρπούζια, βερίκοκα, αχλάδια, πεπόνια, ακτινίδια. Η καθημερινή διατροφή του Maggi περιλαμβάνει:

καθημερινή δείπνο δείπνο
ένας Φρούτα (1 ποικιλία) από τη λίστα των επιτρεπόμενων Άπαχο κρέας εκτός από αρνί
2 Βρασμένο κοτόπουλο χωρίς δέρμα 2 αυγά, μαρούλι, 1 τοστ (καρβέλι), γκρέιπφρουτ
3 τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, ντομάτες, 1 τοστ Απαχο κρέας
τέσσερα Φρούτα (1 ποικιλία) από τη λίστα των επιτρεπόμενων Άπαχο κρέας, μαρούλι
πέντε 2 αυγά, βραστά ή στον ατμό λαχανικά Ψάρια (π. χ. σουτιέν), γκρέιπφρουτ, φρέσκα λαχανικά
Φρούτα (1 ποικιλία) από τη λίστα των επιτρεπόμενων Άπαχο κρέας, μαρούλι
7ος Κοτόπουλο χωρίς δέρμα, βραστά λαχανικά, γκρέιπφρουτ, ντομάτες σαλάτα

Εβδομάδα 2

Η πρώτη εβδομάδα αντιπροσώπευε μια σοβαρή αναδιάρθρωση για το σώμα, σε συνδυασμό με μια αλλαγή στη διατροφή και τον περιορισμό του. Χάρη σε αυτό, τη δεύτερη εβδομάδα, η εξάρτηση από τις αλλαγές αναπτύσσεται σταδιακά. Το πρωινό και τις επτά ημέρες της δεύτερης εβδομάδας πρέπει να αποτελείται από 2 αυγά και γκρέιπφρουτ και για τα υπόλοιπα γεύματα χρησιμοποιήστε τα προϊόντα από το τραπέζι:

καθημερινή δείπνο δείπνο
ένας Άπαχο κρέας, μαρούλι Σαλάτα, 2 αυγά και γκρέιπφρουτ
2 Άπαχο κρέας, μαρούλι Γκρέιπφρουτ και 2 αυγά
3 Άπαχο κρέας, τουρσιά 2 αυγά με γκρέιπφρουτ
τέσσερα 2 αυγά, τυρί, βραστά λαχανικά Γκρέιπφρουτ και 2 αυγά
πέντε Ενα ψάρι 2 αυγα
Άπαχο κρέας, γκρέιπφρουτ, ντομάτες Φρούτα (1 ποικιλία) από τη λίστα των επιτρεπόμενων
7ος Βρασμένο κοτόπουλο και λαχανικά, γκρέιπφρουτ, ντομάτες Βρασμένο κοτόπουλο και λαχανικά, γκρέιπφρουτ, ντομάτες

Εβδομάδα 3

Η εβδομαδιαία δίαιτα για την 3η περίοδο επτά ημερών συντάσσεται με την προσδοκία ότι το σώμα του ατόμου με απώλεια βάρους ανταποκρίνεται ήδη όπως θα έπρεπε. Η. χάνει επιπλέον κιλά. Από αυτήν την άποψη, είναι απαραίτητο σε αυτό το σημείο να το ξανακάνουμε. Μην ξεχνάτε να μαγειρεύετε λαχανικά χωρίς να προσθέτετε λάδια, λίπη ή ζωμό. Τα τρόφιμα στην παρακάτω λίστα δεν ομαδοποιούνται ανά γεύμα, μόνο ανά ημέρα της εβδομάδας:

 1. Φρούτα από τη λίστα των επιτρεπόμενων?
 2. Λαχανικά από τη λίστα των επιτρεπόμενων, εκτός από τις πατάτες.
 3. Φρούτα με λαχανικά
 4. Ψάρια με λαχανικά
 5. Κρέας με λαχανικά.
 6. Φρούτα από τη λίστα των επιτρεπόμενων?
 7. Φρούτα (1 είδος) από τη λίστα των επιτρεπόμενων.
Ακτινίδιο για τη διατροφή Maggi

Εβδομάδα 4

Με βάση τις λειτουργίες του μενού διατροφής Maggi για 4 εβδομάδες, καθορίζεται η τελική φάση του συστήματος απώλειας βάρους. Εάν οποιαδήποτε στιγμή το έχετε διακόψει για μια ημέρα ή, για παράδειγμα, αναμίξατε τα προϊόντα, συνιστάται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Είναι καλύτερα να απέχετε από παραβιάσεις. Για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε τουλάχιστον απλές σωματικές ασκήσεις. Το μενού διατροφής με τη διανομή προϊόντων για όλη την ημέρα μοιάζει με αυτό:

 1. Ακατέργαστο βραστό κρέας, 3-4 αγγούρια με ντομάτες, γκρέιπφρουτ, 1 τοστ, ένα κουτί τόνου χωρίς λάδι.
 2. Άπαχο κρέας (όχι περισσότερο από 200 g), 3-4 αγγούρια με ντομάτες, 1 φρούτο.
 3. Τυρί cottage / τυρί (όχι περισσότερο από 200 g), 2 αγγούρια με ντομάτα, 1 τοστ, γκρέιπφρουτ, βραστά λαχανικά.
 4. 1/2 κοτόπουλο, 3 ντομάτες, γκρέιπφρουτ.
 5. 3 ντομάτες, γκρέιπφρουτ, 2 αυγά.
 6. Στήθος κοτόπουλου (2 κομμάτια), 120 γραμμάρια τυρί cottage / φέτα, 1 τοστ, γκρέιπφρουτ, 2 κομμάτια ντομάτας και αγγούρι.
 7. Τυρί cottage / τυρί (όχι περισσότερο από 100 g), κουτάλι τόνου χωρίς λάδι, βραστά λαχανικά, γκρέιπφρουτ, 2 κομμάτια ντομάτας με αγγούρι, 1 τοστ

Διατροφή Maggi Quark

Το πηγμένο γάλα για τυρί περιέχει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και πρωτεϊνών, χάρη στο οποίο αυτό το προϊόν έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των μαλλιών, των δοντιών, των οστών και του δέρματος. Το μενού της διατροφής Maggi Quark για 4 εβδομάδες δεν είναι λιγότερο ποικίλο από το αυγό. Το κύριο πράγμα είναι να τηρείτε αυστηρά και να απαγορεύετε τον εαυτό σας από οτιδήποτε γλυκό και λίπος. Εκτός από την προσθήκη αλατιού στα πιάτα σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κρεμμύδια και σκόρδο. Μην χρησιμοποιείτε μπαχαρικά καθώς έχουν ενισχυτικά γεύσης

εβδομάδα 1

Η αρχική φάση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη επειδή το σώμα πρέπει να συνηθίσει στο νέο μενού. Η δίαιτα είναι ίδια με τη διατροφή με βάση τα αυγά. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι για πρωινό πρέπει να καταναλώσετε 200 γραμμάρια τυρί cottage και γκρέιπφρουτ για πρωινό για τις πρώτες 7 ημέρες. Για τη διατροφή σας, επιλέξτε τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά ή ένα προϊόν με περιεκτικότητα σε λιπαρά 1 έως 5 τοις εκατό.

Εβδομάδα 2

Στη δεύτερη φάση, το σώμα σας συνηθίζει σταδιακά στην αλλαγή της διατροφής. Το κύριο προϊόν περιλαμβάνεται πιο ενεργά στη διατροφή, δηλαδήΗ. Τυρί cottage. Για πρωινό, πρέπει να καταναλώνετε 200 γραμμάρια τυρί cottage και φρούτα κάθε 7 ημέρες. Διαφορετικά, η δίαιτα είναι ίδια με τη διατροφή με βάση τα αυγά. Θυμηθείτε να τα αντικαταστήσετε με τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά.

Εβδομάδα 3

Το σύστημα διατροφής τρίτου σταδίου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το σώμα απώλειας βάρους να δέχεται ήδη τους κανόνες της νέας διατροφής και πώς πρέπει να αντιδράσει. Η. έκαψε υπερβολικό λίπος. Η διατροφή είναι ίδια με την παραλλαγή του αυγού. Δεν υπάρχει αυστηρό όριο μεγέθους μερίδας (εκτός αν αναφέρεται στο μενού), απλά δεν χρειάζεται να τρώτε υπερβολικά. Σταματήστε μόλις νιώσετε γεμάτοι.

Εσπεριδοειδή και βραστά αυγά για τη διατροφή Maggi

Εβδομάδα 4

Το μενού στην τελευταία φάση είναι το ίδιο όπως περιγράφεται στην προηγούμενη μέθοδο. Πρέπει να αντικαταστήσετε μόνο 2 αυγά για 200 γραμμάρια τυρί cottage. Μετά την ολοκλήρωση, σημειώστε τα αποτελέσματά σας τα οποία, εάν ακολουθηθούν αυστηρά, θα πρέπει να είναι εντυπωσιακά. Μην ξεχνάτε τη σωματική δραστηριότητα, διαφορετικά θα είναι δύσκολο ή απλά αδύνατο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να αλλάξετε το μενού!

Συνταγές

Ένα απλό και πλούσιο πιάτο είναι η σαλάτα κοτόπουλου και αγγουριού. Για να μαγειρέψετε, χωρίστε το ψυχρό στήθος σε μεμονωμένες ίνες μετά το βράσιμο και κόψτε τα λαχανικά σε λεπτές λωρίδες. Στη συνέχεια τρίβουμε το τυρί και προσθέτουμε σε άλλα τρόφιμα. Καρυκεύστε την προκύπτουσα σαλάτα με σάλτσα σόγιας αφού την αναμίξετε με χυμό λεμονιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει τη σαλάτα απότομη πριν σερβίρετε. Συστατικά:

 • στήθος κοτόπουλου - 1 κομμάτι.
 • φρέσκα αγγούρια - 2 μεσαίου μεγέθους κομμάτια.
 • σκληρό τυρί - 50 g;
 • αλατισμένη σάλτσα σόγιας - 2 κουταλιές της σούπας
 • φρέσκο χυμό λεμονιού - 1 κουτάλι.

Μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε ντομάτες με τυρί. Μετά το πλύσιμο των ντοματών, κόψτε τις σε κύκλους και τοποθετήστε τις σε ένα ρηχό μπολ. Πιπέρι και αλάτι. Πασπαλίζουμε κάθε κύκλο με τριμμένο τυρί. Ψήνουμε τις προετοιμασμένες ντομάτες στο φούρνο μικροκυμάτων / φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα διατροφής.