πως να χάσεις βάρος

Η εξάλειψη του υπερβολικού βάρους δεν είναι καθόλου δύσκολη, αλλά η απώλεια βάρους με θερμίδες, η ενεργή απώλεια βάρους είναι ένα άλλο πρόβλημα. Και η ζωή είναι σε πλήρη εξέλιξη: οικογένεια, παιδιά, δουλειά, ζωή και μερικές φορές απλώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για μάθημα γυμναστικής και απώλεια βάρους, αλλά δεν θέλω να είμαι καθόλου αδέξιος. Τότε οι γυναίκες σκέφτονται πώς να χάσουν βάρος και να χάσουν βάρος ενεργά στο σπίτι; Οι αποθέσεις λίπους χαλάνε την εμφάνιση του ιδιοκτήτη του. Η φιγούρα πρήζεται και γίνεται άσχημη, και η λεπτή κυρία του χθες που δεν μπορεί πλέον να ντυθεί σε αρκετά νούμερα μικρότερα από ό, τι έπρεπε, γίνεται εξέχουσα, όχι κυρία με την καλύτερη έννοια της λέξης.

ελαφρύ πρωινό για απώλεια βάρους

Δεν είναι μυστικό ότι μια τέτοια φιγούρα δεν είναι μόνο πολυτέλεια που δίνει η φύση, αλλά και αποτέλεσμα αυτοπειθαρχίας: ζωή σύμφωνα με ένα καθεστώς, ισορροπημένη διατροφή, προπόνηση και σωστή απώλεια βάρους. Και, φυσικά, δεν είναι μεγάλο μυστικό ότι οι γυναίκες που θέλουν να μοιάζουν έτσι και θέλουν να κάνουν τα πάντα για αυτό, φαίνονται καλές και δεν είναι υπέρβαρες, χάνουν ενεργά βάρος και αθλούνται. Όποιος θέλει θα βρει σίγουρα έναν τρόπο να χάσει βάρος - να χάσει βάρος ενεργά, να αθληθεί και να επιλέξει τη σωστή διατροφή, και οι υπόλοιποι θα παραπονιούνται για το πόσο άσχημα είναι όλα και πόσο φτωχοί και δυστυχισμένοι είναι. Υπάρχει διέξοδος - μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του εαυτού σας, του περιττού υπερβολικού βάρους σας και της ζωής σας!

Αιτίες παχυσαρκίας

Το υπερβολικό βάρος έχει ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία, όχι με την καλύτερη έννοια - γίνεται πολύ πιο δύσκολο να κινηθεί κανείς με το υπερβολικό βάρος, είναι απρόθυμο να θυμηθεί την προηγούμενη ευκολία και άνεση. Γιατί αποδεικνύεται ότι το υπερβολικό βάρος γίνεται σύντροφος ζωής; Το υπερβολικό βάρος μπορεί να έχει πολλούς λόγους.

απραξία

Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής από κάθε άποψη. Αυτό ισχύει και για το υπερβολικό βάρος: Κουρασμένος και πολύ τεμπέλης για να ξανασηκωθείς από τον καναπέ; Είσαι φίλος του γρήγορου φαγητού - ανθυγιεινής διατροφής, περιττού και περιττού βάρους; μην προπονείσαιΞεχνάτε να πάτε για ύπνο στην ώρα σας και ξεμείνετε από ενέργεια για να κινηθείτε το πρωί; Ετοιμαστείτε - η παχυσαρκία σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και το παράπονο "πήρε πάλι βάρος! "θα γίνει η τωρινή σας δικαιολογία!

έλλειψη χρόνου για τον εαυτό σας

Όταν μια γυναίκα παρακολουθεί ανεξάρτητα ό, τι είναι δυνατό, αλλά ξεχνά να παρακολουθεί τη σιλουέτα και το βάρος της. Παρά τον ενεργό ρυθμό της ζωής, ο υποσιτισμός, η παραβίαση της καθημερινής ρουτίνας και η παραμέληση της σωματικής δραστηριότητας μπορεί να εκπλήξει πολύ δυσάρεστα μια γυναίκα με τη μορφή επιπλέον και περιττού βάρους - μερικά επιπλέον κιλά.

Γενετική προδιάθεση για αύξηση βάρους

Δυστυχώς, κανείς δεν έχει ανοσία από αυτό, και ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχοι άνθρωποι μπορεί να είναι οι γονείς, μπορείτε να πάρετε μια τόσο δυσάρεστη κληρονομιά από αυτούς όπως το υπερβολικό βάρος.

ηλικία

Κανείς μας δεν γίνεται νεότερος, και αν εξακολουθείτε να βασίζεστε σε έναν καλό φυσικό μεταβολισμό, φυσική απώλεια βάρους και απώλεια βάρους στην ηλικία των 20 ή και 30 ετών, τότε η αισιοδοξία εξαφανίζεται πιο κοντά στη μέση ηλικία, επειδή τα πρησμένα πλευρά, το πλαδαρό κάτω μέρος και στομάχι πύργος πάνω από το στήθος έξω. Όπου η απώλεια βάρους αποκλείεται.

συνέπειες της γέννησης

Η εγκυμοσύνη δίνει σε ένα κορίτσι το πιο σημαντικό θαύμα στη ζωή της - το δικό της παιδί, αλλά ακόμη και εδώ μερικές φορές δεν είναι χωρίς αρνητικές συνέπειες - η ορμονική αποτυχία συχνά δεν έχει να κάνει με τα πιο προσωπικά πράγματα με τη σιλουέτα και τις νεαρές μητέρες που έχουν λίγη τύχη επίσης αποκτούν μεγάλα προβλήματα - αυτό είναι το βάρος. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αυτό το επιπλέον βάρος μπορεί να χαθεί μετά τον τοκετό, να κάνετε σωματικές ασκήσεις, να κάνετε δίαιτα - να χάσετε βάρος και να χάσετε βάρος ενεργά. Η άσκηση θα ωφελήσει μόνο!

ασθένεια

Η παχυσαρκία μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής, αλλά απλώς μια εκδήλωση της νόσου. Όπως και με την εγκυμοσύνη, το ορμονικό υπόβαθρο χάνεται και ο μεταβολισμός στο σώμα επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα κιλά. Η σωστή απώλεια βάρους, η δίαιτα και η άσκηση υπό ιατρική επίβλεψη είναι σημαντικά εδώ.

Σπουδαίος! Κάτω από αυτά τα σημεία, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τον λόγο για το βάρος της. Και είναι καλό αν αυτό την ενθαρρύνει να σκεφτεί τουλάχιστον το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να κάνει μια αλλαγή. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο να το σκέφτεσαι - αν χάσεις βάρος σκεπτόμενος, όλες οι γυναίκες στον κόσμο θα ήταν εύκολα μοντέλα και δεν θα υπήρχε καθόλου γυναικείο μέγεθος μεγαλύτερο από 46. Δεν αρκεί η σκέψη - πρέπει να δράσουμε !

Σωστή καθημερινή ρουτίνα

Ο πρώτος κανόνας για το πώς να χάσετε το περιττό και περιττό βάρος στο σπίτι και να χάσετε βάρος ενεργά χωρίς τη βοήθεια πολύπλοκων προσομοιωτών και άλλου εξοπλισμού γυμναστικής είναι να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα που θα σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να ξοδεύετε την ίδια ποσότητα ενέργειας την ημέρα. Τι σημαίνει: Όταν μια γυναίκα είναι ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια, το κεφάλι της δεν γεμίζει με αρνητικότητα, αλλά με την επιθυμία να αναλάβει δράση. Διαφορετικά, για τι είδους απώλεια βάρους μπορούμε να μιλήσουμε αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πέσετε στο κρεβάτι όλη μέρα και να γεμίσετε την κοιλιά σας με κάτι πιο χορταστικό; Πολλά είναι μέρος της σωστής καθημερινής ρουτίνας για να χάσετε ό, τι περιττό – τη σωστή απώλεια βάρους.

Πρωινό ξύπνημα σύμφωνα με το σχέδιο

Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από την υπερβολή είναι να προγραμματίσετε — που σημαίνει να ξυπνάτε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Πρέπει να έχετε χρόνο το πρωί για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μην κολυμπάτε μέχρι το τέλος και μετά να σκαρφαλώνετε στα γεμιστά πόδια για δουλειά: να δουλέψετε, να μελετήσετε κ. λπ. Δεν είναι μυστικό ότι ακόμη και για τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο το κύριο εγγύηση για την παραγωγική τους εργασία συνίσταται στο να σηκωθούν νωρίτερα για να έχουν χρόνο να κάνουν περισσότερα. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από ό, τι δεν χρειάζεστε.

Φορτιστής

Ένας από τους τρόπους για να χάσετε βάρος είναι ένα σύνολο στοιχειωδών σωματικών ασκήσεων. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τη διάθεση και θα σας προετοιμάσει για τη δραστήρια μέρα που ακολουθεί. Και πάλι, δεν απαιτούνται πολύπλοκοι μηχανισμοί άσκησης, όπως φαίνεται σε ακριβά γυμναστήρια - όλες οι ασκήσεις μπορούν να εκτελεστούν ανεξάρτητα: ασκήσεις όπως ταλάντευση χεριών και ποδιών, άλματα και οκλαδόν, push-ups, διατάσεις. Επίσης, δεν χρειάζεται να ιδρώνετε για ώρες - αρκεί να αφιερώσετε 15-20 λεπτά στις πρωινές ασκήσεις. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα.

Ελαφρύ πρωινό

Ένας από τους τρόπους για να χάσετε βάρος είναι μέσω της σωστής διατροφής και δίαιτας – έτσι πολλές γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι αν δεν τρώνε τίποτα το πρωί ή το βράδυ μετά τις 6 μ. μ. εμποδίζουν την απορρόφηση θερμίδων. ότι πιστεύουν ότι δεν θα πάρουν βάρος. Αυτή η άποψη είναι λανθασμένη, γιατί το φαγητό είναι πρωτίστως πηγή βιταμινών, ένα αναντικατάστατο ενεργειακό ποτό. Και μετά, χωρίς να φας τίποτα το πρωί, είναι εύκολο, εξαντλημένος από το αίσθημα πείνας, να τρως το μεσημέρι και να παίρνεις περιττά κιλά και περιττά κιλά. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα.

Φάτε τη σωστή ποσότητα και τη σωστή ώρα

Ένας από τους τρόπους επαναφοράς είναι να εστιάσετε ξανά στο πρόγραμμα και τη σωστή διατροφή - πρέπει να τρώτε περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα, ώστε το σώμα να συνηθίσει να παίρνει τη μερίδα των καλούδια και τα οφέλη του, θα είναι πάντα το ίδιο . Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την ξαφνική πείνα και, ως αποτέλεσμα, την υπερκατανάλωση τροφής στο παρασκήνιο. Αυτό είναι να τρώτε σωστά και να χάνετε την περιττή απώλεια βάρους.

Περισσότερο χρόνο

Ένας τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να θέλετε να είστε στα πόδια σας για να χάσετε επιπλέον βάρος. Ναι, πολλοί είναι συνηθισμένοι στο γεγονός ότι είναι πιο βολικό να μετακινηθείτε: με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με το δικό σας αυτοκίνητο, αλλά το έχουν συνηθίσει τόσο πολύ που είναι ήδη πολύ τεμπέληδες για να πάνε στο διπλανό κατάστημα. Αλλά ακόμη και όταν περπατάτε, υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό σωματικό φορτίο στα πόδια, την πλάτη, τους κοιλιακούς μύες - τα πιο προβληματικά μέρη για υπέρβαρα με υπέρβαρα και υπέρβαρα. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα.

ύπνο και ξεκούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πόσο βάρος να χάσετε στο σπίτι; Ένας από τους τρόπους επαναφοράς είναι - αυτή είναι η ενεργή απώλεια βάρους, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος. Πήγα για ύπνο νωρίτερα - με ελκύει λιγότερο το ψυγείο, αλλά προτιμώ να τρώω το βράδυ και το βράδυ, όταν ο μεταβολισμός στο σώμα επιταχύνεται. Εάν αυτή τη στιγμή το σώμα ξεκουράζεται και σε ένα όνειρο, τότε όλα τα περιττά λίπη που έχει απορροφήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαλειφθούν, αλλά εάν εσείς, ως γυναίκα μεσάνυχτα, αντί να ξεκουραστείτε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα δεύτερο ή τρίτο δείπνο, και μόνο ένας ύπνος λίγες ώρες την ημέρα - είναι περίεργο που τα λίπη δεν έχουν χρόνο να φύγουν από το σώμα; Η βέλτιστη περίοδος ανάπαυσης είναι 7 ώρες. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα.

Επεξεργάζομαι

Η απώλεια βάρους απαιτεί άσκηση και άσκηση. Και πάλι, αυτοί δεν είναι μαραθώνιοι χιλιομέτρων ή σούπερσετ με μπάρα 100 λιβρών. Αυτή είναι απλώς μια δραστηριότητα του σώματος, που στοχεύει κυρίως στην καύση θερμίδων και στη διατήρηση του μυϊκού συστήματος σε καλή φόρμα. Ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος για το πόσο απασχολημένη είναι η μέρα του, το να βρίσκεις μισή ώρα μόνος σου όταν θέλεις είναι πάντα ρεαλιστικό για να χάσεις επιπλέον βάρος με την άσκηση. Αυτή είναι η σωστή απώλεια βάρους για να χάσετε άσκοπα. Ναι, το καθεστώς μπορεί να παρεμποδιστεί από τη νυχτερινή εργασία ή τις ακανόνιστες βάρδιες, το να έχετε ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά σας και άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις. Ωστόσο, η εξαίρεση δεν σημαίνει κανόνας, μάλλον η καθημερινή ρουτίνα πρέπει να γίνει ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα εργασίας, σε συνδυασμό με οικιακές δουλειές, ελαφριές ασκήσεις και πολλά άλλα για να χάσουν βάρος ενεργά και να χάσουν περιττά κιλά.

Ισορροπημένη διατροφή

Η σωστή διατροφή, η δίαιτα και η απώλεια βάρους είναι άλλο ένα κλειδί για την γρήγορη απώλεια βάρους για μια γυναίκα. Για κάποιο λόγο, πολλά από το ωραίο φύλο έχουν αναπτύξει κλασικά και βασικά λανθασμένα στερεότυπα σχετικά με την απώλεια βάρους, την απώλεια βάρους, τη διατροφή και τη σωστή διατροφή:

  • "Δεν μπορώ να φάω μετά τις 6"
  • «Αν χάνεις βάρος, δεν μπορείς να έχεις καραμέλα»
  • «Η δίαιτα αποτελείται μόνο από φρούτα και λαχανικά»
  • «Όσο λιγότερα γεύματα τρώτε την ημέρα, τόσο το καλύτερο. "
  • πολλα αλλα πραγματα.

Αυτές οι ανόητες εικασίες απώλειας βάρους και δίαιτας θα διαλύσουν τα ακόλουθα γεγονότα απώλειας βάρους.

ώρα για γεύμα

Δεν συνιστάται να τρώτε 2 ώρες πριν τον ύπνο, καθώς και μία ώρα πριν εγκαταλείψετε την περιττή και ενεργό σωματική δραστηριότητα. Τον υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να φάτε και μια τέτοια δίαιτα δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση αρνητικά τη σιλουέτα εάν ακολουθήσετε ταυτόχρονα το κατάλληλο καθεστώς.

Γλυκα

Το γλυκό φαγητό είναι πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Η πλήρης εξάλειψη τέτοιων φαγητών από το μενού σημαίνει απλώς να εγκαταλείψετε την απόλαυση. Θα ήταν λογικό εάν τα γλυκά ήταν η μόνη πηγή επιπλέον θερμίδων, αλλά η κατανάλωση τους με μέτρο δεν βλάπτει καθόλου τη σιλουέτα. Το ίδιο ισχύει και για το ψήσιμο. Αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε το μέτρο - δεν πρέπει να μετατρέψετε ένα ελαφρύ μεσημεριανό σνακ με ένα μικρό καραμέλα σε γεύμα με όλα τα είδη γλυκών, από τέτοια περίσσεια θα κερδίσετε υπερβολικό βάρος και επιπλέον βάρος - σημειώνεται επίσης ότι αυτό είναι ένα λάθος Απώλεια βάρους και δεν θα μπορέσετε να χάσετε βάρος.

διατροφή

Αυτά δεν είναι μόνο λαχανικά και όχι μόνο φρούτα, αν και αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Η διατροφή είναι ο κανόνας του σώματος για τη λήψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων και υγιών λιπών και την έγκαιρη επεξεργασία τους. Μια δίαιτα για πλήρη διατροφική ισορροπία θα πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα κρέατος, ψάρια, δημητριακά, πατάτες και βότανα. Φυσικά, όταν κάνετε δίαιτα, θα πρέπει να προτιμώνται προϊόντα με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά. Αξίζει επίσης να παρακάμψετε τα ράφια των καταστημάτων με μείγματα και πρόσθετα που λαμβάνονται τεχνητά κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας - δεν είναι για τίποτε που λένε ότι η φύση μας δίνει το καλύτερο, τα προϊόντα δεν αποτελούν εξαίρεση. Επομένως, παρέχεται επιπλέον βάρος - αυτό είναι ακατάλληλη απώλεια βάρους και περιττή απόρριψη.

αριθμός γευμάτων

Θα πρέπει επίσης να είναι ισορροπημένο: το σώμα πρέπει να έχει χρόνο να απορροφήσει και να αφομοιώσει την τροφή. Ο βέλτιστος αριθμός γευμάτων την ημέρα που προτείνουν οι ειδικοί είναι 5-6. Ναι, μην εκπλαγείτε. Το γεγονός είναι ότι πρέπει να φάτε πολλές φορές, αλλά σε πολύ μικρές μερίδες. Δεδομένου ότι πρέπει να τρώτε συχνά, το μεσοδιάστημα μεταξύ των γευμάτων θα είναι σύντομο και απλά δεν θα υπάρχει χρόνος πριν αρχίσει η πείνα. Ένα άλλο σημαντικό σημείο για την απώλεια βάρους είναι ότι αυτή η συχνότητα οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερες υγιεινές τροφές στην καθημερινή σας διατροφή. Ταυτόχρονα, οι μικρές μερίδες δεν θα σας επιτρέψουν να φάτε υπερβολικά και να κερδίσετε περιττά κιλά και περιττά κιλά.

Σημείωση! Εάν θέλετε να χάσετε μόνο τις θερμίδες που έχετε πάρει, δηλαδή περισσότερο βάρος, αρκεί απλώς να μην μαζευτείτε: σηκωθείτε και πηγαίνετε για ύπνο όταν είναι απαραίτητο, τρώτε τα σωστά πράγματα και μην τεμπελιάζετε να κάνετε μερικές επιπλέον κινήσεις την ημέρα. Ακούγεται απλό, αλλά ξεχνώντας αυτές τις στοιχειώδεις αλήθειες οι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν βάρος και μετά να υποφέρουν.

Και ίσως το κύριο πράγμα για το βάρος, τη διατροφή και την απώλεια βάρους. Σε θέματα απώλειας βάρους, δεν χρειάζεται να καθοδηγηθείτε από τις συμβουλές φίλων που λένε κάτι, αλλά οι ίδιοι δεν φαίνονται καθόλου εμφανίσιμοι ή να ακούτε ειδικούς στις σελίδες των γυαλιστερών περιοδικών και στις τηλεοπτικές οθόνες που μεταδίδουν για κάποιο είδος της βλάβης ορισμένων προϊόντων, αλλά οι ίδιοι δεν χωρούν σε μια καρέκλα.

Απλά πρέπει να ακούσετε τους ανθρώπους που έχουν ήδη επιτύχει σε αυτόν τον τομέα, γιατί η απώλεια βάρους χάνει την περίσσεια. Συμφωνώ, η συμβουλή ενός διατροφολόγου με περιττά κιλά, με τεράστια μέση ή ενός γυμναστή με επιπλέον βάρος και έτοιμα πλαϊνά δεν είναι πολύ εμπνευσμένη. Ναι, δεν είναι μυστικό ότι μια λεπτή γυναικεία φιγούρα προσελκύει πάντα πολύ περισσότερη προσοχή από τα υπέρβαρα και υπέρβαρα. Οι στοιχειώδεις μέθοδοι εκφόρτωσης των περιττών, που περιγράφονται στο άρθρο, στοχεύουν ήδη στην ενεργή απώλεια βάρους στη γυναικεία ομάδα στόχο. Γιατί το να φροντίζεις τον εαυτό σου δεν σημαίνει πάντα να οργώνεις σαν άλογο, αλλά η σωστή απώλεια βάρους είναι μια σίγουρη επαναφορά των περιττών, αν και είναι απαραίτητο για άψογο σχήμα. Η εύκολη και γρήγορη απώλεια βάρους για όσους έχουν ήδη απογειωθεί είναι απίθανο να πετύχει, αλλά εάν τηρείτε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την απώλεια βάρους, μπορείτε σταδιακά να επιτύχετε την επιθυμητή αντανάκλαση και μια χαρούμενη λάμψη στα μάτια. Να θυμάστε ότι η υγεία και η εμφάνισή σας πρέπει να παραμένουν μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες στη ζωή!

κριτικές

  • Πρώτη κριτική, γυναίκα, 28 ετών: "Η διατροφή είναι το κλειδί για όλα. Ειδικά αν είστε υπέρβαροι, θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τη διατροφή σας. Η περιοχή μου επέτρεψε να τρώω περισσότερα λαχανικά και φρούτα. Έξι μήνες αργότερα, χωρίς προπόνηση, όπως αυτή η δίαιτα . " μου επέτρεψε να επιστρέψω στο προηγούμενο βάρος μου των 140-140 κιλών.
  • Η δεύτερη κριτική, μια γυναίκα, 22 ετών: "Για μένα, αν θέλεις να αρχίσεις να χάνεις βάρος, τότε άλλαξε τη διατροφή σου. Η προπόνηση είναι σίγουρα καλή, αλλά δεν υπάρχει πάντα χρόνος για αυτό. Τουλάχιστον έτσι ήταν για εγώ. Πώς . " Ως αποτέλεσμα, άρχισα να μαγειρεύω πιο κανονικές σαλάτες με λαχανικά. Απέκλεισα τη μαγιονέζα, το βούτυρο και άλλα λίπη. Έφαγα λίγο αλλά συχνά. Στην αρχή ήταν ασυνήθιστο και δύσκολο, αλλά στον δεύτερο μήνα έγινε πιο εύκολο και πιο ευχάριστο. Ως αποτέλεσμα, το βάρος άρχισε σταδιακά να φεύγει από μόνο του. "
  • Η τρίτη κριτική, μια γυναίκα, 33 ετών: "Το βάρος άρχισε να με ενοχλεί και να με ενοχλεί πολύ. Είχα προβλήματα υγείας εξαιτίας του. Αποφάσισα να αναθεωρήσω τη διατροφή. Απέκλεισα τα γλυκά από την αρχή. Αγόρασα μέλι και έφαγα λίγο κάθε μέρα. Τα λιπαρά και τηγανητά άφησαν και τον άντρα της. Έτρωγε μόνο βραστά και ψητά στο φούρνο. Υπήρχαν επίσης λαχανικά και φρούτα. Σε έξι μήνες έφτιαξε 15 κιλά. "