Λιποδιαλύτης για γυναίκες για να χάσουν βάρος στο σπίτι

Επισκόπηση λιποδιαλυτών για γυναίκες

Εκτός από την άσκηση και τη διατροφή, υπάρχει ειδική αθλητική διατροφή που μπορεί να επιταχύνει την καύση λίπους. Ανήκει στην κατηγορία των λιποδιαλυτών. Αυτά τα ειδικά πρόσθετα βοηθούν στη γρήγορη απομάκρυνση της περίσσειας υγρών από το σώμα, στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, στη βελτίωση του μεταβολισμού, στην καταστολή της όρεξης και στην παροχή ενέργειας. Λόγω αυτού του αποτελέσματος, το περιττό σωματικό λίπος αρχίζει να διασπάται, δηλαδή να καίγεται. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα φάρμακα αυτής της ομάδας δρουν διαφορετικά. Κάποια είναι καυστικά, άλλα είναι διουρητικά και υπάρχουν μερικά που είναι ενεργειακά ποτά.

Ποια είναι η επίδραση των λιποδιαλυτών;

τι επίδραση έχουν οι καυστήρες λίπους

Τα φάρμακα που ανήκουν στην κατηγορία των λιποδιαλυτών σάς επιτρέπουν να χάσετε το περιττό λίπος βελτιώνοντας τον μεταβολισμό, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος και απαλλαγείτε από το υπερβολικό υγρό που συσσωρεύεται στο σώμα, επιταχύνοντας τη μεταφορά και την επακόλουθη διάσπαση του σωματικού λίπους για να το "απελευθερώσετε". . Ενέργεια. Όταν παίρνετε ένα λιποδιαλύτη, επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο αυξάνει την απόδοση μέσω της ευερεθιστότητας.

Έτσι, αυτή η εξειδικευμένη δίαιτα λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας. Οι κατασκευαστές παράγουν θερμογόνα πρόσθετα, η βάση των οποίων είναι ένας συνδυασμός εφέδρας (εκχύλισμα), καφεΐνης και ασπιρίνης (ECA). Αυτές οι ουσίες αυξάνουν τη διεγερσιμότητα και τη θερμοκρασία και επίσης προκαλούν λιπόλυση. Σας επιτρέπουν να έχετε μια επιπλέον ώθηση ενέργειας, η οποία απαιτείται για την προπόνηση.

Τύποι λιποδιαλυτικών

Τύποι λιποδιαλυτικών

Τα συστατικά που αποτελούν τους καυστήρες λίπους καθορίζουν τη συγκεκριμένη αρχή λειτουργίας. Λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά τα περισσότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί, π. χ. H. Συμπληρώνουν ένα συμπλήρωμα με ένα άλλο για να ενισχύσουν το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι λιποδιαλυτών:

αναστολείς

Αν κρίνουμε από το όνομα, μπλοκάρουν την απορρόφηση θερμίδων ή λιπών, υδατανθράκων από τα τρόφιμα.

θερμογονική

Είναι φάρμακα που αυξάνουν την παραγωγή θερμότητας. Αυτή η ιδιότητα του συμπληρώματος αποδεικνύεται από την έντονη εφίδρωση. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε βελτιωμένο μεταβολικό ρυθμό και καύση λίπους. Καταστέλλουν το αίσθημα της πείνας, κάτι που βοηθά στην καλύτερη υπομονή των περιορισμών στα τρόφιμα και δημιουργεί το απαραίτητο θερμιδικό έλλειμμα. Το Thermogenic είναι απολύτως ασφαλές όταν ακολουθούνται οι δόσεις. Η μόνη αντένδειξη χρήσης είναι η υπέρταση.

Ανορεξικά (αναροξιγονικά)

Αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό για απώλεια βάρους

Αυτοί οι λιποδιαλύτες έχουν άμεση επίδραση στην όρεξη. Το φάρμακο δρα στο κέντρο που είναι υπεύθυνο για το αίσθημα κορεσμού και αναστέλλει την πείνα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μειώσετε τις μερίδες και να αντιμετωπίσετε τη συνήθεια του σνακ, μειώνοντας έτσι το βάρος. Αυτή η ιδιότητα του κατασταλτικού της όρεξης είναι επίσης χαρακτηριστική του θερμογόνου.

λιποτροπικά

Είναι φάρμακα που καίνε λίπος επιταχύνοντας τη μεταφορά με επακόλουθη απελευθέρωση (απελευθέρωση) ενέργειας. Αυτά τα συμπληρώματα περιέχουν L-καρνιτίνη. Δεν βλάπτει, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε ατομική δυσανεξία.

πρωτεΐνες

Είναι συμπληρώματα διατροφής που χρησιμεύουν ως πρόσθετη πηγή πρωτεΐνης όταν δεν είναι δυνατή η πλήρης και έγκαιρη διατροφή. Σε αντίθεση με άλλους λιποδιαλύτες, δεν καταστέλλουν την όρεξη, αλλά μπορούν να αντικαταστήσουν τα σνακ επειδή έχουν χαμηλή ενεργειακή αξία. Η απώλεια βάρους με την πρόσληψη πρωτεΐνης λειτουργεί μόνο εάν η δίαιτα είναι πλήρως ισορροπημένη. Όταν το φαγητό είναι πλούσιο σε θερμίδες, το συμπλήρωμα σταματά να λειτουργεί. Κάθε μερίδα πρωτεΐνης περιέχει περίπου 25 γραμμάρια καθαρής πρωτεΐνης.

παρενέργειες

παρενέργειες των λιποδιαλυτών

Πιθανές αρνητικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη λήψη ενός λιποδιαλύτη είναι:

 • Αρρυθμία;
 • αρτηριακή υπέρταση;
 • ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα?
 • ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια?
 • αυξημένη υπερκινητικότητα με διεγερσιμότητα.
 • Αυπνία.

Αθλητική διατροφή που βοηθά τις γυναίκες να χάσουν βάρος

Αθλητική διατροφή για απώλεια βάρους

Ανάλογα με τη σύνθεση, ένας καυστήρας λίπους προάγει την απώλεια βάρους είτε εμποδίζοντας άμεσα την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, είτε καταστέλλοντας την όρεξη είτε καίγοντας άμεσα το σωματικό λίπος. Ωστόσο, εάν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη, η επίδραση αυτών των συμπληρωμάτων θα ελαχιστοποιηθεί. Η υπερβολική πρόσληψη θερμίδων, η χρήση ζάχαρης, λίπους και απλών υδατανθράκων οδηγούν στο γεγονός ότι η επίδραση του φαρμάκου γίνεται αρκετές φορές πιο αδύναμη.

Και αν η δίαιτα δεν είναι ισορροπημένη, τότε δεν συνιστώνται καυστήρες λίπους. Πρώτα πρέπει να ομαλοποιήσετε τη διατροφή και να ασκήσετε σωματική δραστηριότητα. Η συμπλήρωση σε αυτή τη λειτουργία καθιστά δυνατή τη βελτίωση της διαδικασίας καύσης σωματικού λίπους. Το φάρμακο λαμβάνεται καλύτερα μετά την προπόνηση ή το πρωί. Εάν πάρετε το συμπλήρωμα πριν από την προπόνηση, θα σας βοηθήσει να πάρετε μια επιπλέον ώθηση ενέργειας.

Τα βασικά στοιχεία μιας ισορροπημένης διατροφής για την απώλεια βάρους μπορούν να περιοριστούν στα ακόλουθα σημεία:

 1. Αποκλεισμός από τη διατροφή απλών υδατανθράκων με τη μορφή προϊόντων αμύλου και αλεύρου, καθώς και γλυκών.
 2. Άρνηση ανθρακούχων ποτών, καθώς και αλκοόλ.
 3. Διαγραφή από το μενού καπνιστών κρεάτων, λουκάνικων, μπέικον, λουκάνικων, λιπαρών κρεάτων που είναι αρνί και χοιρινό.
 4. η χρήση αποξηραμένων φρούτων και φρούτων αποκλειστικά πριν από το μεσημεριανό γεύμα.
 5. Δημιουργία απογευματινού γεύματος που αποτελείται κυρίως από φυτικές ίνες και πρωτεΐνες με τη μορφή θαλασσινών, λαχανικών, κρέατος, αυγών, γαλακτοκομικών προϊόντων.
 6. Τρώτε σε μικρές μερίδες, αποφεύγοντας την υπερκατανάλωση τροφής.
 7. μια δίαιτα που αποτελείται κυρίως από φυτικές ίνες (λαχανικά) και πρωτεΐνες·
 8. Πίνοντας είτε λιποδιαλύτη είτε καθαρό νερό με άδειο στομάχι (περίπου μισή ώρα πριν από το γεύμα).
 9. παρατηρώντας ένα διάλειμμα όχι περισσότερο από 3 ώρες μεταξύ κάθε γεύματος·
 10. δείπνο το αργότερο τρεις έως τέσσερις ώρες πριν τον ύπνο.
 11. σύνταξη μιας δίαιτας προϊόντων που συνδυάζονται μεταξύ τους, δηλαδή δημητριακά, δημητριακά, πρωτεΐνη (ψάρι και κρέας) με λαχανικά.
 12. περιορίστε το αλάτι σε 2 g την ημέρα.
 13. Μαγειρεύοντας ψητά, στον ατμό και βραστά πιάτα.

Εάν πληρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, η σωματική δραστηριότητα είναι στην ημερήσια διάταξη, τότε η λιπόλυση - καύση λίπους θα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, αφού θα ξοδευτεί πολύ περισσότερη ενέργεια.

ποτά για να χάσετε βάρος

ποτά για απώλεια βάρους

Θα πρέπει να είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά ποτά που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό βάρος. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που διαφημίζονται είναι ως επί το πλείστον μόνο «έμμεσοι» βοηθοί. Τόσο το πράσινο τσάι όσο και ο καφές επιταχύνουν τον μεταβολισμό και δίνουν ενέργεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν τις εναποθέσεις λίπους, δηλαδή δεν τα διασπούν.

Λιποδιαλύτες φαρμακείου

Διαφέρουν από τα εξειδικευμένα πρόσθετα στο ότι περιέχουν πολύ χαμηλότερη συγκέντρωση της δραστικής ουσίας. Η ποσότητά του θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι στα φαρμακευτικά σκευάσματα. Στην περίπτωση της L-καρνιτίνης, για παράδειγμα, η δραστική ουσία υπάρχει σε συγκέντρωση 1000 mg, στην περίπτωση του αναλόγου του φαρμακείου είναι πολλές φορές χαμηλότερη.

Υπάρχει μια σειρά από φάρμακα που δεν έχουν σχεδιαστεί για να καίνε λίπος, αλλά βοηθούν στην απώλεια βάρους. Από τα προϊόντα φαρμακείου, οι αθλητές πίνουν συχνότερα κλενβουτερόλη, η οποία προορίζεται για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος, αλλά επηρεάζει την καύση λίπους και πωλείται αποκλειστικά με ιατρική συνταγή. Το φάρμακο κατασκευάζεται όχι μόνο από φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και από κατασκευαστές αθλητικής διατροφής.

Προϊόντα καύσης λίπους

Τροφές που καίνε λίπος

Δεν χρειάζεται να παίρνετε φάρμακα για να χάσετε βάρος. Τα προϊόντα διατροφής σας επιτρέπουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να βλάψετε την υγεία. Το κύριο χαρακτηριστικό τέτοιων τροφών είναι ότι απαιτούν πολύ περισσότερη ενέργεια για την πέψη από αυτή που παρέχεται μαζί τους. Δεν διασπούν το λίπος, αλλά με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες δημιουργούν ενεργειακό έλλειμμα και έτσι συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.

Μεταξύ των λαχανικών που πρέπει να φάτε:

 • Μπρόκολο;
 • Κολοκύθι;
 • Σπαράγγι;
 • να στριμωξει?
 • λευκό και κουνουπίδι?
 • Σπανάκι;
 • Ραπανάκι;
 • Σέλινο;
 • αγγούρια?
 • Γογγύλι;
 • Κολοκύθι;
 • Κοκκινοπίπερο;
 • Μελιτζάνα.

Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν το μέγιστο όφελος για την απώλεια βάρους όχι σε τελική μορφή, αλλά ωμά. Επιτρέπεται η κατανάλωση λαχανικών μαγειρευτά ή βραστά, αλλά όχι τηγανητά σε λάδι. Ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος που θα επιλέξετε, αλλάζουν τον γλυκαιμικό τους δείκτη προς τα πάνω. Αυτό ισχύει και για το μαγείρεμα.

Φρούτα καύσης λίπους που βελτιώνουν το μεταβολισμό

φρούτα καύσης λίπους για τον μεταβολισμό

Περιέχουν ουσίες που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των μεταβολικών διεργασιών. Τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, τα μανταρίνια, τα γκρέιπφρουτ περιέχουν υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C. Χρήσιμοι είναι και οι ανανάδες που περιέχουν βρομελίνη, η οποία βοηθά στην απώλεια βάρους.

Δεν μπορείτε να παρασυρθείτε πολύ με τα φρούτα. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή. Συνιστάται να τρώτε φρούτα το πρωί καθώς η γλυκόζη που περιέχει μπορεί να μετατραπεί σε λίπος τις επόμενες ώρες.

Ως σνακ πριν το δείπνο είναι καλύτερο να τρώτε:

 • βακκίνια?
 • μήλα?
 • φράουλες?
 • παπάγια
 • Μάνγκο;
 • σμέουρα.

Το κύριο πράγμα είναι να εγκαταλείψετε τα σνακ αργά φρούτα.

Βιολογικά ενεργά πρόσθετα (BAA)

Συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους

Είναι ουσίες που λαμβάνονται εκτός από την κύρια δίαιτα για την ενεργοποίηση των μεταβολικών διεργασιών και τη βελτίωση της λειτουργίας συστημάτων και οργάνων. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν ανήκουν σε ιατρικά σκευάσματα. Είναι διαιτητικά, λειτουργικά - εμπλουτισμένα με δραστικές ουσίες, βιταμίνες - περιέχουν βιταμίνες, μεταβολίτες, μέταλλα και αμινοξέα.

Φυσικά, έχουν μάλλον αβλαβείς ιδιότητες, βελτιώνουν την ευημερία και τον μεταβολισμό, αλλά μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Το σύστημα πιστοποίησης είναι κακώς σχεδιασμένο, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να εισάγουν ακόμη και τοξικά συστατικά που δεν έχουν δοκιμαστεί ή δεν είναι πλήρως κατανοητά. Αυτό κάνει τα συμπληρώματα μια μάλλον αμφίβολη επιλογή για απώλεια βάρους.

Οι καλύτεροι λιποδιαλύτες για τις γυναίκες

Αντιπροσωπεύονται από τρεις κατηγορίες πρόσθετων που αναφέρονται παρακάτω.

φαρμακευτική αγωγή

Απαιτεί ενδελεχή μελέτη πριν από τη χρήση. Είναι απαραίτητο να διαβάσετε προσεκτικά τη σύνθεση για να μάθετε πώς κάθε ένα από τα συστατικά επηρεάζει το σώμα και, ειδικότερα, σχετικά με τις παρενέργειες. Τα ναρκωτικά έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Μπορεί να είναι διουρητικά, καθαρτικά, ψυχοτρόπα, να δρουν στο περιφερικό ή κεντρικό νευρικό σύστημα, να έχουν ορμονικές επιδράσεις, να μειώνουν το σάκχαρο, να καταστέλλουν την πείνα και επίσης να τονώνουν την ενέργεια. Είναι αποτελεσματικά αλλά συχνά προκαλούν πολλές παρενέργειες. Προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά προβλήματα, συνιστάται η κατανάλωση τέτοιων φαρμάκων μόνο εάν συνταγογραφούνται ή εγκριθούν από γιατρό.

αθλητική διατροφή

Αθλητική διατροφή για καύση λίπους

Θα κυκλοφορήσει προς πώληση μόνο αφού περάσει την επιθεώρηση και τη δοκιμή. Αυτά είναι απαραίτητα και πλήρους κύκλου αμινοξέα, ωμέγα-3, ειδικά σύμπλοκα βιταμινών, αναστολείς υδατανθράκων με λίπη, L-καρνιτίνη. Δεν είναι καυστήρες λίπους, δεν διασπούν τα λίπη, αλλά δίνουν στον οργανισμό όλες τις ουσίες που χρειάζεται και βελτιώνουν το μεταβολισμό.

Φυσικοί λιποδιαλύτες για γυναίκες

Υπάρχουν τροφές που μπορούν να φάνε όλοι, εκτός από αυτούς που πάσχουν από διαταραχές του γαστρεντερικού σωλήνα που επιταχύνουν τον μεταβολισμό. Είναι κόλιανδρος, λινάρι, τσίλι, άνηθος, τζίντζερ, μουστάρδα. Αυτά τα μπαχαρικά επιταχύνουν το μεταβολισμό και ομαλοποιούν την κυκλοφορία του αίματος.

Ποτά για απώλεια βάρους στο σπίτι

ροφήματα αδυνατίσματος στο σπίτι

Αντιπροσωπεύονται τα ακόλουθα είδη ποτών:

 1. Τσάι πιπερόριζας.Βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος και στην επιτάχυνση της καύσης λίπους.
 2. Ενεργειακό ποτό εσπεριδοειδών.Είναι πηγή βιταμίνης C, η οποία βελτιώνει το ανοσοποιητικό, παρέχει ενέργεια στον οργανισμό και γι' αυτό συνιστάται πριν την προπόνηση.
 3. Κεφίρ με μπαχαρικά.Η προσθήκη κόκκινου πιπεριού, τζίντζερ και κανέλας δίνει στο ρόφημα την ικανότητα να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνει τη λιπόλυση. Δεν περιέχει απλούς υδατάνθρακες και απορροφάται καλά.
 4. Πράσινο τσάι.Περιέχει αντιοξειδωτικά, καφεΐνη. Αυτό το ρόφημα είναι ένα εξαιρετικό ενεργειακό ποτό που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος.
 5. Καφές με βατόμουρα, ανανά, πορτοκάλι, μέντα.Χάρη στην καφεΐνη, το ενεργειακό ποτό βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού.
 6. Κοκτέιλ με βάση το χυμό ντομάτας.Έχουν λίγες θερμίδες, αλλά γεμίζουν καλά τον οργανισμό και έχουν χαμηλή ενεργειακή αξία. Δεν συνιστώνται σε άτομα με υψηλή οξύτητα.
 7. Νερό Sassi.Λαμβάνεται με άδειο στομάχι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιέχει λεμόνι, μέλι, μέντα, τζίντζερ, αγγούρι. Το ρόφημα περιέχει το αντιοξειδωτικό βήτα-καροτένιο, το οποίο χάρη στην πανώλη βελτιώνει τον μεταβολισμό και τις πεπτικές διαδικασίες.
 8. Smoothies με μήλα και σέλινο.Ένα ρόφημα με λίγες θερμίδες και πλούσιο σε φυτικές ίνες βοηθά στη βελτίωση της πεπτικής λειτουργίας.

Τσάι καύσης λίπους

τσάι καύσης λίπους

Μπορείτε να το αγοράσετε από φαρμακείο καθώς περιέχει βότανα. Αυτά τα ποτά είναι φαρμακευτικά. Η επιλογή των ποικιλιών είναι μεγάλη. Μπορείτε να αγοράσετε κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, πράσινο τσάι με ρίζες και άλλα συστατικά. Ως διουρητικά με καθαρτική δράση, δεν είναι πολύ αποτελεσματικά, δεν επηρεάζουν τη διαδικασία καύσης λίπους, αλλά απομακρύνουν την περίσσεια υγρών. Μπορούν να είναι με ιβίσκο, χρώμιο, κινέζικη εφέδρα, commifor, αλογοουρά.

Κοκτέιλ καύσης λίπους στο σπίτι

κουνήματα καύσης λίπους στο σπίτι

Πράσινο κοκτέιλ

Ο μαϊντανός και ο δυόσμος πλένονται, απελευθερώνονται από τα κοτσάνια. Το ακτινίδιο ξεφλουδίζεται. Πάρτε μερικές φέτες λεμονιού. Όλα είναι κομμένα σε φέτες. Τα συστατικά τοποθετούνται σε ένα μπλέντερ, χύνεται νερό (100 ml), αλέθονται.

Κοκτέιλ κεφίρ και κανέλας

Μια πρέζα κόκκινο πιπέρι και μισό κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ και κανέλα τοποθετούνται σε ένα ποτήρι κεφίρ 1%. Τα υλικά ανακατεύουμε ή χτυπάμε στο μπλέντερ. Αυτό το ρόφημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πριν τον ύπνο.

Καθαριστικό κοκτέιλ με σέλινο

Φτιάχνεται από φύλλα σπανακιού, μήλα, αχλάδια, κοτσάνια σέλινου και ένα τέταρτο μέρος αγγουριού. Τα υλικά θρυμματίζονται με έναν αποχυμωτή. Όλα είναι επιμελώς ανακατεμένα. Στο ποτό μπορεί να προστεθεί πάγος. Είναι καλύτερο να το πιείτε πριν το μεσημεριανό γεύμα.

TOP καλύτεροι λιποδιαλύτες για κορίτσια

Θερμογονικό με συνεφρίνη

Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ήπιας δράσης λιποδιαλύτες που κατασκευάζονται από πολλές εταιρείες. Η υπέρ του επιλογή γίνεται από αθλητές και όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Αυτός ο θερμογόνος παράγοντας αποτελείται από συνεφρίνη, ένα υποκατάστατο της εφεδρίνης, yohimbine, το φυτό Acacia Rigidula 95%, που παράγει την παραγωγή αδρεναλίνης, καθώς και συνθετική guggulsterone, τυραμίνη, ζελατίνη, gordin, καφεΐνη και σησαμέλαιο. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά στοχεύει στην καύση λίπους.

Θερμογονικό με σύμπλεγμα ECA

Είναι ένα θερμογόνο που συνδυάζει καφεΐνη, εκχύλισμα εφέδρας και ασπιρίνη. Όταν αγοράζετε ένα πρόσθετο, πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στις αντενδείξεις και σε περίπτωση παρενεργειών, σταματήστε να πίνετε το φάρμακο.

L-καρνιτίνη

Η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι ένα φάρμακο που δεν έχει αντενδείξεις. Το συμπλήρωμα αναπτύσσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του μόνο εάν ασκείστε τακτικά εκτός από τη λήψη του φαρμάκου.

Κανόνες για τη λήψη λιποδιαλυτικών

Τα τεχνητά πρόσθετα μπορεί να οδηγήσουν σε παρενέργειες και αντενδείξεις. Επομένως, όταν αποφασίζετε για τέτοιους λιποδιαλύτες, θα πρέπει πάντα να διαβάζετε πρώτα τις οδηγίες χρήσης. Η αϋπνία και η ευερεθιστότητα είναι τα πιο συνηθισμένα, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε το φάρμακο πριν από το μάθημα ή το πρωί. Δεν μπορείτε να πίνετε τέτοια φάρμακα το βράδυ.

Η ανάπτυξη αρρυθμιών, διαταραχών του γαστρεντερικού σωλήνα και παρόμοια αρνητικά φαινόμενα οδηγούν στο γεγονός ότι το συμπλήρωμα πρέπει να ακυρωθεί. Μην χρησιμοποιείτε λιποδιαλύτες για περισσότερο από ένα μήνα. Επαναλάβετε το μάθημα μόνο μετά από διάλειμμα δύο εβδομάδων. Η L-καρνιτίνη ταιριάζει καλά με τη θερμογενετική. Το πρώτο είναι καλύτερο να πίνετε πριν από την προπόνηση και το δεύτερο - το πρωί.