Πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα το 1 kg: τρόποι και μέθοδοι απώλειας βάρους μενού

Εγώ για λόγους υγείας δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε δίαιτα. Ωστόσο, όταν η βελόνα στη ζυγαριά αρχίζει να είναι πάρα πολύ, και η ζάχαρη κυμαίνεται στα πρόθυρα της ένα επικίνδυνο, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο έξω. Άρχισαν να σκέφτονται, πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα τουλάχιστον 1kg. Στο τέλος, ρώτησε για βοήθεια σε ένα εξειδικευμένο κέντρο. Τους έφερε μια κάρτα με ένα μπουκέτο από ασθένειες, και περίμενε την ετυμηγορία. Ο γιατρός ήταν θετική. Διέλυσε τους φόβους μου σχετικά με τις αλλαγές στη διατροφή και την επίδραση που έχει στο σώμα και την βοήθησε να συντάξει το μενού, το οποίο περιλαμβάνει μόνο εκείνα τα προϊόντα που τρώω συνεχώς.

χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα

Τα οφέλη από την αργή απώλεια βάρους

Οφέλη από την απώλεια βάρους, οι Διατροφολόγοι συνιστούμε στους ασθενείς τους να χάσουν βάρος με αργό ρυθμό, χωρίς τη Ρητή δίαιτες. Ποιο είναι το πλεονέκτημα σταδιακά να απαλλαγούμε από τα επιπλέον κιλά; Ένα σταθερό αποτέλεσμα. Για να χάσετε βάρος γρήγορα είναι δυνατή μόνο εάν ένα σημαντικό ημερήσιο θερμιδικό έλλειμμα. Οι άνθρωποι βιώνουν την πείνα συνεχώς να στερηθούν των απολαύσεων. Υποστηρικτές Συνήθως Express δίαιτα να χάσουν βάρος πριν από κάποιο γεγονός, και τότε όλα θα επιστρέψουν στο κανονικό. Κατά τη διάρκεια απαγορεύονται προϊόντα, επιβλαβή γλυκά και σνακ. Σταδιακή απώλεια βάρους, επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί. Είναι μια συνειδητή διαδικασία, που γεννήθηκε από την επιθυμία να χάσει όχι μόνο το βάρος, αλλά επίσης να αλλάξετε τον τρόπο ζωής τους. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του. Όταν ο άντρας χάνει απότομα βάρος, το δέρμα αρχίζει να γέρνει, και το σώμα γίνεται χαλαρά. Με την σταδιακή απώλεια βάρους, όχι μόνο να πάρει τις επιθυμητές παραμέτρους σχήμα αλλά γυμνασμένο σώμα. Η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες. Τρώτε σωστά, να χάσει βάρος μαθαίνει να φτιάξετε τη δική σας δίαιτα που βασίζεται σε υγιεινά προϊόντα. Αν η διαδικασία διαρκεί λίγους μήνες, οι άνθρωποι έχουν χρόνο για να προσαρμοστούν, να συνηθίσω τη νέα διατροφή και την αγάπη. Η σωστή διατροφή γίνεται τρόπος ζωής. Αυτό είναι το αποτέλεσμα για το οποίο να προσπαθούμε.

Για να χάσετε βάρος 1 kg κρατήσει ένα αρχείο καταγραφής, παρακολουθεί την καύση των θερμίδων

Όταν ορίσετε ένα στόχο, θα πρέπει να ελέγχουν την πρόσληψη θερμίδων σας και να καταγράφει τα πάντα σε ειδικό μητρώο. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές θερμίδες υπολογιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αλλά το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό διατροφολόγο ο οποίος θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Η καθημερινή απαίτηση για τις γυναίκες είναι 2000 θερμίδες και οι άνδρες 2500 θερμίδες. Να με επιτυχία να χάσετε 1 κιλό ανά εβδομάδα, θα πρέπει να κάψετε τουλάχιστον 1000 θερμίδες. Για να το κάνετε αυτό, να μειώσει την ημερήσια πρόσληψη σας από 500 θερμίδες και να κάψετε 500 με την άσκηση. Η εφημερίδα θα επιτρέψει σε σας για να παρατηρήσει τη διαδικασία της απώλειας βάρους και να τηρούν κατάλληλη στρατηγική. Τουλάχιστον 500 θερμίδες θα πρέπει να κάψει την άσκηση. Μπορείτε να εκτελέσετε τα ακόλουθα φορτία:

 • 30 λεπτά τρέξιμο.
 • 35 λεπτά σχοινάκι.
 • 60 λεπτά της χαμηλής έντασης αεροβική.
 • 60 λεπτά από το κολύμπι στην πισίνα.
 • Επιλέξτε την πιο προτιμώμενη τύπο του φορτίου και την άσκηση σε καθημερινή βάση.

Αν παίζετε σπορ, εξακολουθεί να απαλλαγούμε από 500 θερμίδες την ημέρα. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη συνήθη διατροφή. Επιλέξτε τροφές με λιγότερες θερμίδες, αλλά με επαρκή θρεπτικά συστατικά.

 1. Δεν άμυλο λαχανικά.
 2. Φρούτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
 3. Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Επιλέξτε τρόφιμα που σας επιτρέπουν να ικανοποιούνται για να αποφύγετε το τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων.

Με τα πόδια

Μέτρια άσκηση θεωρείται 7500-9500 βήματα την ημέρα. Για να αυξήσει την ένταση των 10 000 βήματα την ημέρα. Προσπαθήστε να περπατάτε περισσότερο, να ανέβει σκάλες, μετά τη δουλειά με τα πόδια στο Πάρκο, λιγότερη χρήση των δημόσιων μέσων μεταφοράς. Μιλάμε στο τηλέφωνο, ξάπλωσε στον καναπέ, με τα πόδια γύρω από το δωμάτιο. Έτσι, μπορείτε να κάψετε περίπου 350 θερμίδες.

Απέχουν από την κατανάλωση σνακ

Κατά τη διάρκεια των γευμάτων οι άνθρωποι που καταναλώνουν πολλές θερμίδες. Αν νιώσετε μια έντονη αίσθηση της πείνας, επιλέξτε σνακ με λιγότερες θερμίδες. Συγκρίνετε τις ακόλουθες επιλογές για σνακ.

 • 100g της Apple είναι 52 θερμίδες vs 100g πατάτες – 274 θερμίδες.
 • 100g πουρές Μήλου – 76 θερμίδες vs 100 γρ. παγωτό – 201 θερμίδες.
 • 100g γιαούρτι – 50 θερμίδες vs 100g τυρί – 360 θερμίδες.
 • 100g καρότα – 42 θερμίδες vs 100g μάρκες – 544 θερμίδες.
 • 100g φράουλες – 40 θερμίδες vs 100 γρ. κεράσια 77 θερμίδες.

Μια ισορροπημένη διατροφή

Βεβαιωθείτε ότι τρώτε σωστά, συνιστάται αναλογίες:

 1. 50% λαχανικά.
 2. 25% άμυλο.
 3. Το 25% των πρωτεϊνούχων προϊόντων.

Με ή χωρίς τη βοήθεια ενός διατροφολόγου θα πρέπει να καθορίσει τις επιμέρους αναλογίες συνδυασμούς τροφίμων. Μετά από λίγο, θα εντοπίζει γρήγορα τα τρόφιμα που περιέχουν λιγότερες θερμίδες. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ' αυτό. Μπορείτε επίσης να πιείτε ένα γευστικό ρόφημα για την απώλεια βάρους Chokolate Λεπτό, το οποίο σας επιτρέπει να χάσετε βάρος.

Δουλειές του σπιτιού θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι δουλειές του σπιτιού μπορεί να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες. Εδώ είναι μερικές δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να κάψετε θερμίδες σε 30 λεπτά:

 • Πλύνετε τα πατώματα με μια ΣΦΟΥΓΓΑΡΊΣΤΡΑ – 125 θερμίδες.
 • Σιδέρωμα – 90 θερμίδες.
 • Τον καθαρισμό παραθύρων – 100 θερμίδες.
 • Για να πλύνετε το σκύλο – 125 θερμίδες.

Κηπουρική βοηθά να χάσετε 1 κιλό ανά εβδομάδα

Μία ώρα από την εργασία στον κήπο στο εξοχικό σας επιτρέπει να χάσετε έως και 500 θερμίδες. Θα περάσετε την ώρα. Έτσι, το καλοκαίρι, προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα στη γη, όχι λιγότερο από 2 ώρες την εβδομάδα.

Χορού κοιλιών

Αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό τρόπο για να κάψετε θερμίδες και να φανεί σέξι, όμορφη, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο χορός της κοιλιάς. Μέσα σε μια ώρα μπορείτε να κάψετε 180-300 θερμίδες ανάλογα με την ένταση. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι κατά τη διάρκεια του χορού λειτουργούν τους μυς των μηρών, τα γόνατα και την κοιλιά.

Χούλα Χουπ για την απώλεια βάρους

Το χούλα Χουπ είναι όχι μόνο ένα παιχνίδι για τα παιδιά, αλλά επίσης μια αποτελεσματική δραστηριότητα που σας επιτρέπει να κάψετε θερμίδες. Με την καλή ένταση χάσει περίπου 10 θερμίδες ανά λεπτό, έτσι ώστε να κάψετε 500 θερμίδες σε λιγότερο από μία ώρα. Επιπλέον, αυτή η άσκηση σας επιτρέπει να τονώσετε τους μύες της κοιλιάς, της πλάτης και των ποδιών.

Μερικοί τρόποι για να χάσετε βάρος το 1 κιλό σε μια εβδομάδα

Θέλετε να χάσετε βάρος σε χρόνο μηδέν; Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο ασφαλές και δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία μεθόδους, όπως αυτές για ποιον λόγο θα πάω σήμερα. Θα πρέπει επίσης να είμαστε ρεαλιστές και να θυμάστε ότι αν συνεχίσετε να τους ακολουθήσει, θα είναι σε θέση να ρίξει 500-900 γραμμάρια ανά εβδομάδα.

Πίνετε νερό

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος και να χάσει 1,5 κιλό σε 7 ημέρες – κάνει το νερό το κύριο ποτό. Φυσικά, είναι πολύ πιο υγιεινό από ό, σόδα ή ενέργειας, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Επίσης, θα πρέπει να εξαλειφθούν από τη διατροφή των smoothies και χυμούς φρούτων (δεν μιλάμε για φυσικούς χυμούς). Το νερό υποστηρίζει μια υγιή ισορροπία των υγρών στο σώμα, που επιταχύνει το μεταβολισμό και να σβήνει τη δίψα πολύ καλύτερα από ό, τι άλλα ποτά. Αν δεν σας αρέσει η γεύση, απλά προσθέστε στο ποτήρι λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας χυμό εσπεριδοειδών ή λίγο δυόσμο.

Ακολουθήστε υδατάνθρακες

Δεν μιλάω για την πλήρη εξαίρεση. Το σώμα χρειάζεται υδατάνθρακες για να λειτουργήσει σωστά, χωρίς να τους διατροφή σας δεν θα είναι υγιές. Απλά μείνε μακριά από επεξεργασμένους υδατάνθρακες – φάε το ψωμί και τα ζυμαρικά από όλη, εξευγενισμένα δημητριακά. Επίσης, αποφύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη. Θυμάμαι, μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση για να είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Περιέχουν υδατάνθρακες που χρειάζεστε.

Κάψετε περισσότερο από ό, τι καταναλώνετε

Ένα από τα πιο εμφανή κομμάτια των συμβουλών, η οποία, ωστόσο, είναι συχνά παραβλέπεται.Θέλετε να χάσετε βάρος; Στη συνέχεια, θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια από ό, τι καταναλώνετε. Να είστε σωματικά δραστήριοι: επισκεφθείτε το γυμναστήριο, κάνω προπόνηση στο σπίτι, τρέξιμο ή ποδηλασία. Επιλέξτε τις προτιμήσεις τους.

Θέλετε να κάψετε πολλές θερμίδες – κάνει την καρδιά να εργαστούμε σκληρότερα, και αυτό σημαίνει να κάνετε καρδιο!

Τακτικές ασκήσεις cardio είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε το περιττό βάρος. Παίζουν σπορ, λειτουργεί καθημερινά τρέξιμο συνήθως κολυμπούν. Αντοχή ασκήσεις όπως push UPS, κάθονται UPS, κρίσιμες στιγμές, έχουν επίσης σημασία. Το να είμαι στο γυμναστήριο, να χρησιμοποιήσετε το διάδρομο, σκάλα-stepper και, φυσικά, ένα ελλειψοειδές. Έτσι, όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά θα αποφέρει ανεκτίμητα οφέλη για την υγεία.

Μην αμελείτε τον ύπνο

Και επιπλέον μισή ώρα του ύπνου μπορεί να παίξει ένα θετικό ρόλο! Αν σωστά να χαλαρώσετε, θα είναι σε θέση να πιο εύκολο να κολλήσει στη διατροφή σας και με περισσότερη ενέργεια για να το τρένο. Βέβαια, κοιμήθηκα πολύ, δεν αξίζει τον κόπο. Ακόμα και αν ο αποστολέας ύπνο 30 λεπτά νωρίτερα ή να πάρετε μέχρι και 15 λεπτά καθυστέρηση, θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές. Αρκεί να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα και να κρατήσει τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. Όλα εξαρτώνται από την τακτική δραστηριότητα και η σωστή διατροφή. Το υπερβολικό βάρος σταθερά θα μειωθεί, και θα εξετάσουμε και να αισθάνονται στα 100! Έχετε κάποιες συμβουλές για το πώς να χάσετε 1,5 κιλό ανά εβδομάδα;

Πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα το 1 kg: συμβουλές και μενού

Αποτελεσματικές συμβουλές:

 1. Να διενεργούν αποτελεσματικούς ημέρες της νηστείας.
 2. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, άφθονα πίνετε νερό για να αφαιρέσει τις τοξίνες και οι τοξίνες από το σώμα.
 3. Μπορείτε, επίσης, να φας μήλα και γιαούρτι ποτό κάθε δύο ώρες για ένα ποτήρι. Το ποτό θα πρέπει να είναι ένα ελάχιστο ποσοστό του λίπους, αλλά δεν αποβουτυρωμένο.
 4. Για την αποτελεσματική απώλεια βάρους ταιριάζει φαγόπυρο, χωρίς αλάτι και τα μπαχαρικά. Ναι, ίσως να μην είναι πολύ νόστιμο, αλλά και χρήσιμο και υψηλής ποιότητας. Η ουρά πρέπει να ρίξτε βραστό νερό και αφήστε το για αρκετές ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα. Τρώτε μικρά γεύματα, 5 φορές την ημέρα, πίνοντας πράσινο τσάι ή κεφίρ.
 5. Αναγκαστικά δραστηριότητα, μπορείτε να πάτε στην πισίνα, κολύμπι, βάρη.... Επιλέξτε το άθλημα που Σας ταιριάζει καλύτερα στο πνεύμα.
 6. Είναι χρήσιμο και θα είναι εύκολη Πεζοπορία στο Πάρκο πριν από τον ύπνο, ο καθαρός αέρας κάνει θαύματα, δίνει ενέργεια, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ομαλοποιεί τον ύπνο.

Την παραμονή πριν την έναρξη της δίαιτας, είναι καλύτερο να πάει για ύπνο με άδειο στομάχι, μπορείτε να πιείτε ένα Φλιτζάνι τσάι από βότανα. Μενού για μια μέρα τα ακόλουθα:

 • Πρωινό – πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό και να πάρετε ένα ντους αντίθεση.
 • Για το μεσημεριανό γεύμα – λίγα πράσινα μήλα και ένα Φλιτζάνι χαμομήλι.
 • Βραδινό 150 γρ. κοτόπουλο στήθος, να προετοιμάσει τη σαλάτα με ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι.
 • Το απογευματινό τσάι αγγούρι.
 • Βραδινό σούπα ντομάτας με φρέσκο μαϊντανό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό, καθαρό, αστραφτερό.

Δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες

Είναι ένα σύστημα της σωστής διατροφής, της οποίας βασικές αρχές είναι οι εξής: δεν Θα πρέπει να αισθάνονται την πείνα, ποτέ για όλη την ημέρα. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με κλασματική δύναμη. Να τρώνε πέντε φορές την ημέρα (3 κύρια υποδοχή + σνακ από τα επιτρεπόμενα τρόφιμα). Το περιεχόμενο των πινακίδων μπορεί να φιλοξενήσει ένα κανονικό γυαλί. Δεν χρειάζεται να τρώνε περισσότερο – το στομάχι σας θα τεντώσει και την όρεξή σας θα λάβει ένα νοσηρό βαθμό. Να προχωρήσουμε περισσότερο, με τα πόδια. Χωρίς φανατισμό – αν δεν έχετε παίξει τον αθλητισμό, είναι πάρα πολλά για να ωθήσει τον εαυτό σας από την πρώτη μέρα, δεν αξίζει τον κόπο. Έτσι καταπόνηση των μυών, και στη συνέχεια ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν άσκησης. Αν δεν παρασυρθεί προπόνηση στο γυμναστήριο, χορό ή το τέντωμα στο σπίτι. Επιλέξτε ένα επάγγελμα που θα σας φέρει χαρά. Πίνετε περισσότερο νερό. Το υγρό επιταχύνει το μεταβολισμό και να αμβλύνει την έντονη αίσθηση της πείνας. Μια μέρα πίνετε οκτώ ή περισσότερα ποτήρια. Τσάι και καφές μετράει πάρα πολύ, αλλά όλα τα ποτά δεν πρέπει να περιέχει ζάχαρη. Μάγειρας!

Αφήστε το ψυγείο σας θα είναι πάντα να επιτρέπεται στα προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν την πείνα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν πλήρη γεύματα. Υπάρχουν συνταγές που θα κάνουν το πιάτο δεν είναι μόνο υγιές, αλλά νόστιμο. Χωρίς την εκδήλωση εφευρετικότητα σύντομα θα κουραστούμε να μειλίχια τρόφιμα και πράγματα για να αποφύγετε. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας περισσότερα τρόφιμα από τη λίστα επιτρεπόμενων, έτσι ώστε το σώμα να λάβει τα θρεπτικά συστατικά στη σωστή ποσότητα. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα προϊόντα τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης. Τι; Ψάρι (οποιοδήποτε), το βόειο κρέας, Γαλοπούλα, κουνέλι και πουλερικά (εκτός από πάπια και χήνα). Αυγά (όλα τα πτηνά). Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με περιεκτικότητα σε λιπαρά 1,5 %. Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ψήσιμο – το κάνουμε με βάση το ρύζι και το αλεύρι βρώμης, χωρίς βούτυρο, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη. Μια χούφτα ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι (1 ανά ημέρα ανά γεύμα). Τα φρούτα (εκτός από τα καρπούζια, μπανάνες, μούσμουλα, σταφύλια). Λαχανικά (εκτός από τα καρότα, τα παντζάρια, τα φασόλια και πατάτες). Για να μετρήσει τις θερμίδες. Θα πρέπει να τρώτε λιγότερο από ό, 800 και 1200 kcal ανά ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη την καθημερινή σας φυσική δραστηριότητα. Λιγότερο από αυτό το πρότυπο για να φάει είναι αδύνατο, αυτό είναι ισοδύναμο με την απεργία πείνας. Για την ευκολία του υπολογισμού της θερμιδικό περιεχόμενο των τροφίμων και να χρησιμοποιήσετε το μετρητή θερμίδων. Εμμένοντας σε αυτές τις συστάσεις, θα είστε σε θέση να χάσετε 2 κιλά για να διατηρήσει την υγεία και να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες.

Ημέρα νηστείας

Τακτοποιήστε ημέρα νηστείας συνιστάται 1 φορές την εβδομάδα. Πολύ δημοφιλής τρόπος αδυνατίσματος είναι ένα Euphorbia. Είναι το πράσινο τσάι με γάλα. Για να προετοιμάσει 1 λίτρο γάλα με ένα χαμηλό ποσοστό του λίπους, να αραιώσει 200 γραμμάρια βραστό νερό και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς. Στη συνέχεια, το γάλα είναι να προσθέσετε 3 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι. Εμποτίστε το μείγμα κατά προτίμηση μισή ώρα. Το φιλτραρισμένο ποτό συνιστάται να πίνετε ένα ποτήρι κάθε ώρα. Επιπλέον, συνιστάται να πίνετε 2 λίτρα καθαρό νερό. Η ημέρα αυτή θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή της το μαύρο τσάι, αλκοολούχα ποτά, προϊόντα από αλεύρι, γλυκά, καφέ. Επίσης εκφόρτωσης είναι δυνατόν για να προετοιμάσει ένα κοκτέιλ γιαούρτι και τα παντζάρια. Για αυτό θα πρέπει να βράζουμε τα παντζάρια χωρίς αλάτι, να το ΤΡΊΨΕΤΕ σε ένα μικρό τρίφτη ή κιμά και ανακατεύουμε με ένα λίτρο γιαούρτι. Ένα milkshake θα πρέπει να χωρίζεται σε 6 μέρη και να κάνουν χρήση την ίδια στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Αυτή την ημέρα μπορείτε να ρίξει μια-δυο επιπλέον κιλά, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απώλεια βάρους οφείλεται στην απομάκρυνση των υγρών και τη μείωση του όγκου. Τα λίπη θα παραμείνει στη θέση του. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική.