Διατροφή με γάλα – το τέλειο σύστημα για τη γρήγορη απώλεια βάρους

Το γάλα είναι καλό όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για ενήλικες. Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που εμφανίζεται στη διατροφή του ανθρώπου από τη γέννησή του και είναι παρούσα σε όλη μου τη ζωή. Από αυτό παρασκευάζεται πολλά διαφορετικά πιάτα, ποτά και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για την απώλεια βάρους. Σε αυτή τη δίαιτα, θα χάσετε βάρος γρήγορα και εύκολα με σχεδόν καμία ζημιά στην υγεία. Αλλά όλα αυτά υπόκεινται στους κανόνες και πληρούν τις απαιτήσεις.

Διατροφή με γάλα

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των γαλακτοκομικών προϊόντων απώλειας βάρους

Γαλακτοκομικά προϊόντα – πηγή μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα. Απαραίτητη για τη διατήρηση των μυών, υγιή μαλλιά, τα δόντια και το δέρμα, τη λειτουργία του σώματος. Το γάλα επίσης περιέχει λακταλβουμίνη. Οι ουσίες αυτές έχουν θετική επίδραση στην ορμονική ισορροπία, να μειώσει τα επίπεδα των ορμονών του στρες, την κορτιζόλη και την αύξηση της σεροτονίνης.

Τα πλεονεκτήματα των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής:

 1. Μια γρήγορη απώλεια βάρους. Μια μέρα μπορεί να πάει από 300 έως 900 g. Μέγιστες απώλειες που εμφανίζονται κατά τις πρώτες ημέρες, τα αποτελέσματα είναι πιο συγκρατημένη, αλλά θα πάει άμεσα για την καύση του λίπους.
 2. Η διαθεσιμότητα και το χαμηλό κόστος. Τα κύρια προϊόντα της διατροφής που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα.
 3. Μια διουρητική δράση. Γάλα αφαιρεί το νερό από το σώμα. Μαζί με το βάρος πάρεις όγκο, και σε 5-6 ημέρες, μπορείτε να χάσετε όλο το μέγεθος.
 4. Η μείωση του όγκου του στομάχου. Είναι λόγω του κατακερματισμού της διατροφής, μικρές ποσότητες των μερίδων.
 5. Ένα υψηλό ποσοστό πεπτικότητας. Το σώμα είναι να παίρνει το γάλα και τα παράγωγά του, γρήγορα και εύκολα να ανακυκλώνει.

Το γάλα διατροφή έχει τα μειονεκτήματά του. Από τα μειονεκτήματα που μπορεί να αποδοθεί στην μονοτονία της διατροφής. Ακόμη και στο μικτό παραλλαγή είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε, για λίγες μόνο μέρες για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λαχανικά με φρούτα. Λίγες μέρες θέλω ζεστό φαγητό, το κρέας, το ψωμί. Γι ' αυτό και η διατροφή δύσκολο να ακολουθήσουν το χειμώνα. Αλλά είναι τέλεια για την άνοιξη, όταν ο ήλιος αρχίζει να Λάμπει, το σώμα απαιτεί ευκολία.

Γενικές αρχές

Το κύριο προϊόν της διατροφής, είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Με τη βοήθειά τους, μια εβδομάδα μπορείς να χάσεις μέχρι και 6 κιλά το υπερβολικό βάρος, αλλά μόνο με τη σωστή προσέγγιση. Παρά τη φαινομενική απλότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής, για να ακολουθήσει είναι δύσκολο.

 1. Κοκκοποίηση. Γάλακτος – τροφίμων. Δεν χρειάζεται να το πιείτε όλη την ημέρα χωρίς διακοπή. Τα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από μία ώρα.
 2. Το λίπος. Όλα τα ποτά γάλακτος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1.5%. Στο μικτό παραλλαγές χρησιμοποιούν το τυρί με περιεκτικότητα σε λιπαρά έως και 5%.
 3. Γάλα σόγιας ή καρύδας δεν πρέπει να καταναλώνεται.
 4. Προετοιμασία του γάλακτος
 5. Συμβατό προϊόν. Συχνά διατροφή με γάλα χωρίς ζάχαρη αραιωμένο φρούτα. Είναι σημαντικό να μην τα φάω όλα μαζί με ένα φρέσκο χυμό για να μην προκαλέσει διαταραχή του εντέρου.
 6. 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, είναι σκόπιμο να πιείτε ένα ποτήρι non-carbonated καθαρό νερό.
 7. Μετά από ένα γεύμα δεν είναι επιθυμητό να πιει το νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά, ώστε να μην περιπλέξει την πέψη.
 8. Δεν μπορείς να φας μετά τις 20.00, συμπεριλαμβανομένων μόνο γάλα. Μπορείτε να πιείτε τσάι, νερό.

Προετοιμασία των προϊόντων

Αν το γάλα έχει αγοραστεί στην αγορά, πριν από τη χρήση θα πρέπει να βράσει. Συσκευασμένο παστεριωμένα προϊόντα που δεν χρειάζονται. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην ημερομηνία λήξης, την ακεραιότητα της συσκευασίας. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ποιότητα του ποτού, τότε είναι δυνατόν να είναι βρασμένο.

Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα για μικτή παραλλαγή διατροφή προετοιμασία δεν χρειάζεται, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθούμε την ημερομηνία λήξης και να συμμορφώνονται με τη διατήρηση κανόνες.

Ένα άκαμπτο διατροφή με γάλα

Η αυστηρή επιλογή, το οποίο είναι κατάλληλο για δραστήριους ανθρώπους. Κύριο προϊόν είναι το γάλα αγελάδας ή κατσικίσιο"s χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Διάρκεια 3 έως 5 ημέρες, στη συνέχεια, διατροφή δεν συνιστάται.

Πώς να πίνουν γάλα:

 1. Πρώτη μέρα ένα ποτήρι κάθε 2 ώρες. Μεταξύ των γευμάτων επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε υγρού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να εμφανίζεται έντονο το αίσθημα της πείνας. Το στομάχι μπορεί να ξεγελαστούν από ζεστά ροφήματα χωρίς ζάχαρη: καφέ, αφέψημα βοτάνων, τσάι.
 2. Δεύτερη μέρα: ένα Φλιτζάνι κάθε 1,5 ώρες. Το στομάχι έχει αρχίσει να συρρικνώνεται σε μέγεθος, το αίσθημα της πείνας που συμβαίνουν λιγότερο συχνά, η δεύτερη μέρα αισθάνονται ελαφρύτερα.
 3. Τρίτη μέρα: ένα ποτήρι κάθε ώρα.
Μικτή έκδοση

Αν θέλετε γάλα διατροφή να τηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τις ημέρες μετά το ρόφημα που καταναλώνεται κάθε ώρα. Μερικές φορές αποδεκτό να αντικαταστήσει το κύριο προϊόν του ορού, αλλά χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετα σε μορφή χυμού, και τη ζάχαρη.

Μικτή έκδοση

Ελαφριά έκδοση των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής, η διατροφή που περιέχει λαχανικά και φρούτα με ελάχιστη ζάχαρη και το άμυλο. Είναι σκόπιμο να τρώνε φρέσκα ή ψητά, βραστά. Το τηγάνισμα απαγορεύεται, αν δεν είναι μια σχάρα. Πλήρωσης των τροφίμων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλάτι, τα μυρωδικά, το πιπέρι, το τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας χωρίς ζάχαρη, αλλά προστίθεται σε μικρές μερίδες μόνο για να βελτιώσουν τη γεύση.

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται προϊόντα

Ποια λαχανικά που μπορείτε να φάτε: όλα τα είδη λάχανο, αγγούρια, πιπεριές, ντομάτες, κολοκύθια, κολοκυθάκια. Απαγορευμένες τροφές: φασόλια, πατάτες, καρότα.

Επιτρέπονται τα φρούτα: μήλα, εσπεριδοειδή, ανανάς, βερίκοκα, δαμάσκηνα. Δεν μπανάνες, σταφύλια, οποιαδήποτε αποξηραμένα φρούτα, τα αχλάδια και τα γλυκά μούρα.

Μπορείτε να πιείτε καφέ, τσάι και κακάο με γάλα, χωρίς ζάχαρη. Διατροφή με γάλα επιλύει οποιαδήποτε βοτανικά αφεψήματα, αφεψήματα. Φρούτα, χυμούς μούρο και κομπόστες απαγορεύεται, δεδομένου ότι περιέχουν ζάχαρη, μπορεί να σας ανοίξουν την όρεξη.

Δείγμα μενού για την ημέρα

Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα. Σνακ: 150g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage. Γεύμα: σούπα λαχανικών που παρασκευάζεται από την επιτρέπονται τα τρόφιμα, ένα ποτήρι γάλα, μια φέτα τυρί. Σνακ: φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και κανέλα. Βραδινό: λαχανικά στην κατσαρόλα τα 200 g, ένα ποτήρι κεφίρ

Συμβουλή! Απλή γαλακτοκομικά γεύματα θα είναι πολύ πιο νόστιμα και θα γίνει ένα επιδόρπιο αν προσθέσετε κανέλα, βανίλια, τζίντζερ. Τα μπαχαρικά έχουν σχεδόν καθόλου θερμίδες, αλλά και να βελτιώσουν τη γεύση.

Αντενδείξεις

Η κύρια αντένδειξη για μητρικό διατροφή είναι λακτάσης ανεπάρκεια και η λακτόζη του πρωτογενούς προϊόντος. Επίσης, μην καταφύγουν σε ένα πολύ αυστηρό σύστημα στην εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή για τα παιδιά. Σε αυτές τις περιόδους της ζωής η διατροφή πρέπει να είναι τόσο ποικίλη και ισορροπημένη.

 • nauseam, ζάλη;
 • Δείγμα μενού για την ημέρα
 • φούσκωμα, διαταραχή του εντέρου;
 • κοιλιακό άλγος;
 • πρήξιμο των χεριών, των ποδιών;
 • δερματικά προβλήματα: εξάνθημα, αύξηση του λίπους.

Με την εμφάνιση του τουλάχιστον ένα από αυτά τα φαινόμενα την απώλεια βάρους που θέλετε να αναστείλει. Αν έχετε χρόνιες παθήσεις του πεπτικού ή ενδοκρινικό σύστημα, πριν από τη συμμόρφωση με μονο στο πλήρες γάλα είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Διατροφή με γάλα – το τέλειο σύστημα για τη γρήγορη απώλεια βάρους

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των γαλακτοκομικών προϊόντων απώλειας βάρους

Γαλακτοκομικά προϊόντα – πηγή μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα. Απαραίτητη για τη διατήρηση των μυών, υγιή μαλλιά, τα δόντια και το δέρμα, τη λειτουργία του σώματος. Το γάλα επίσης περιέχει λακταλβουμίνη. Οι ουσίες αυτές έχουν θετική επίδραση στην ορμονική ισορροπία, να μειώσει τα επίπεδα των ορμονών του στρες, την κορτιζόλη και την αύξηση της σεροτονίνης.

Τα πλεονεκτήματα των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής:

Μια γρήγορη απώλεια βάρους. Μια μέρα μπορεί να πάει από 300 έως 900 g. Μέγιστες απώλειες που εμφανίζονται κατά τις πρώτες ημέρες, τα αποτελέσματα είναι μέτρια, αλλά πηγαίνει κατευθείαν το λίπος καύση.. τη Διαθεσιμότητα και το χαμηλό κόστος. Τα κύρια προϊόντα της διατροφής που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα.. Διουρητική δράση. Γάλα αφαιρεί το νερό από το σώμα. Μαζί με το βάρος πάρεις όγκο, και σε 5-6 ημέρες, μπορείτε να χάσετε όλο το μέγεθος.. να Μειώσετε το στομάχι του όγκου. Είναι λόγω του κατακερματισμού της διατροφής, μικρές ποσότητες των μερίδων.. ένα Υψηλό ποσοστό πεπτικότητας. Το σώμα είναι να παίρνει το γάλα και τα παράγωγά του, γρήγορο και εύκολο διαδικασίες.. το Γάλα διατροφή έχει τα μειονεκτήματά του. Από τα μειονεκτήματα που μπορεί να αποδοθεί στην μονοτονία της διατροφής. Ακόμη και στο μικτό παραλλαγή είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε, για λίγες μόνο μέρες για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λαχανικά με φρούτα. Λίγες μέρες θέλω ζεστό φαγητό, το κρέας, το ψωμί. Γι ' αυτό και η διατροφή δύσκολο να ακολουθήσουν το χειμώνα. Αλλά είναι τέλεια για την άνοιξη, όταν ο ήλιος αρχίζει να Λάμπει, το σώμα απαιτεί ευκολία.

Γενικές αρχές

Το κύριο προϊόν της διατροφής, είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Με τη βοήθειά τους, μια εβδομάδα μπορείς να χάσεις μέχρι και 6 κιλά το υπερβολικό βάρος, αλλά μόνο με τη σωστή προσέγγιση. Παρά τη φαινομενική απλότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής, για να ακολουθήσει είναι δύσκολο.

Βασικές αρχές:

Κοκκοποίηση. Γάλακτος – τροφίμων. Δεν χρειάζεται να το πιείτε όλη την ημέρα χωρίς διακοπή. Τα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από μια ώρα.. το Λίπος. Όλα τα ποτά γάλακτος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1.5%. Στο μικτό παραλλαγές χρησιμοποιούν το τυρί με περιεκτικότητα σε λιπαρά έως και 5% από το γάλα Σόγιας ή καρύδας.. είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε Συμβατά προϊόντα. Συχνά διατροφή με γάλα χωρίς ζάχαρη αραιωμένο φρούτα. Είναι σημαντικό να μην τα φας όλα σε μια φορά με ένα δροσερό ποτό, όχι για να προκαλέσει διαταραχή του εντέρου.. 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, είναι σκόπιμο να πιείτε ένα ποτήρι non-carbonated καθαρό νερό.. Μετά από ένα γεύμα δεν είναι επιθυμητό να πίνετε νερό τουλάχιστον 30 λεπτά, ώστε να μην περιπλέξει την πέψη.. Δεν μπορείτε να φάτε μετά τις 20.00, συμπεριλαμβανομένων μόνο γάλα. Μπορείτε να πιείτε τσάι, νερό.. είναι Σημαντικό! Είναι αδύνατο να παρατηρήσουμε το γάλα διατροφή περισσότερο από 7 ημέρες. Μονότονη διατροφή θα οδηγήσει σε ανεπάρκεια ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που θα προκαλέσει αδυναμία, δυσπεψία, απώλεια της ζωτικότητας.

Προετοιμασία των προϊόντων

Ένα ποτήρι γάλα

Αν το γάλα έχει αγοραστεί στην αγορά, πριν από τη χρήση θα πρέπει να βράσει. Συσκευασμένο παστεριωμένα προϊόντα που δεν χρειάζονται. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην ημερομηνία λήξης, την ακεραιότητα της συσκευασίας. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ποιότητα του ποτού, τότε είναι δυνατόν να είναι βρασμένο.

Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα για μικτή παραλλαγή διατροφή προετοιμασία δεν χρειάζεται, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθούμε την ημερομηνία λήξης και να συμμορφώνονται με τη διατήρηση κανόνες.

Ένα άκαμπτο διατροφή με γάλα

Η αυστηρή επιλογή, το οποίο είναι κατάλληλο για δραστήριους ανθρώπους. Κύριο προϊόν είναι το γάλα αγελάδας ή κατσικίσιο"s χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Διάρκεια 3 έως 5 ημέρες, στη συνέχεια, διατροφή δεν συνιστάται.

Πώς να πίνουν γάλα:

Πρώτη μέρα ένα ποτήρι κάθε 2 ώρες. Μεταξύ των γευμάτων επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε υγρού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να εμφανίζεται έντονο το αίσθημα της πείνας. Το στομάχι μπορεί να ξεγελαστούν από ζεστά ροφήματα χωρίς ζάχαρη: καφέ, αφέψημα βοτάνων, τσάι.Δεύτερη μέρα: ένα Φλιτζάνι κάθε 1,5 ώρες. Το στομάχι έχει αρχίσει να συρρικνώνεται σε μέγεθος, το αίσθημα της πείνας που συμβαίνουν λιγότερο συχνά, η δεύτερη μέρα αισθάνονται ελαφρύτερα.Τρίτη μέρα: ένα ποτήρι κάθε ώρα.Αν θέλετε γάλα διατροφή να τηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τις ημέρες μετά το ρόφημα που καταναλώνεται κάθε ώρα. Μερικές φορές αποδεκτό να αντικαταστήσει το κύριο προϊόν του ορού, αλλά χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετα σε μορφή χυμού, και τη ζάχαρη.

Μικτή έκδοση

Ελαφριά έκδοση των γαλακτοκομικών προϊόντων διατροφής, η διατροφή που περιέχει λαχανικά και φρούτα με ελάχιστη ζάχαρη και το άμυλο. Είναι σκόπιμο να τρώνε φρέσκα ή ψητά, βραστά. Το τηγάνισμα απαγορεύεται, αν δεν είναι μια σχάρα. Πλήρωσης των τροφίμων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλάτι, τα μυρωδικά, το πιπέρι, το τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας χωρίς ζάχαρη, αλλά προστίθεται σε μικρές μερίδες μόνο για να βελτιώσουν τη γεύση.

Ποια λαχανικά που μπορείτε να φάτε: όλα τα είδη λάχανο, αγγούρια, πιπεριές, ντομάτες, κολοκύθια, κολοκυθάκια. Απαγορευμένες τροφές: φασόλια, πατάτες, καρότα.Επιτρέπονται τα φρούτα: μήλα, εσπεριδοειδή, ανανάς, βερίκοκα, δαμάσκηνα. Δεν μπανάνες, σταφύλια, οποιαδήποτε αποξηραμένα φρούτα, τα αχλάδια και τα γλυκά μούρα.Μπορείτε να πιείτε καφέ, τσάι και κακάο με γάλα, χωρίς ζάχαρη. Διατροφή με γάλα επιλύει οποιαδήποτε βοτανικά αφεψήματα, αφεψήματα. Φρούτα, χυμούς μούρο και κομπόστες απαγορεύεται, δεδομένου ότι περιέχουν ζάχαρη, μπορεί να σας ανοίξουν την όρεξη.

Δείγμα μενού για την ημέρα

Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα. Σνακ: 150 g χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage. Γεύμα: σούπα λαχανικών που παρασκευάζεται από την επιτρέπονται τα τρόφιμα, ένα ποτήρι γάλα, μια φέτα τυρί. Σνακ: φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και κανέλα. Βραδινό: λαχανικά στην κατσαρόλα τα 200 g, ένα ποτήρι κεφίρ

Διατροφή το γάλα

Γάλα δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους. Διατροφή με γάλα – το τέλειο σύστημα για τη γρήγορη απώλεια βάρους. Τα μειονεκτήματα των γαλακτοκομικών προϊόντων απώλειας βάρους

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι ακαταμάχητη και να έχουν μια λεπτή σιλουέτα. Αν έχετε 5-7 κιλά παραπάνω, στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από αυτά με αποτελεσματικό και χρήσιμο διατροφή γαλακτοκομικά. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσει τις αρχές, τα μενού και τα αποτελέσματα δημοφιλή γαλακτοκομικά δίαιτες.

Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (κεφίρ, το γιαούρτι, το βουτυρόγαλα, τυρί και κρέμα γάλακτος) — υγιεινή τροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες. Για τα οφέλη του γάλακτος, γνωστό από την αρχαιότητα. Διατροφή σε γαλακτοκομικά προϊόντα χρησιμοποιείται χρησιμοποιούνται στη θεραπεία πολλών ασθενειών, και αυτές τις μέρες είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για να μειώσει το βάρος.

Αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη (σάκχαρο του γάλακτος) ή Αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος, τότε αυτή η δίαιτα δεν είναι για σας. Αν δεν κάνετε αρκετό ένζυμο λακτάση, το οποίο είναι υπεύθυνο για την πέψη του γάλακτος ζάχαρη, πλήρες γάλα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το γάλα προϊόντα. Αν είστε αλλεργικοί στο γάλα, αυτό το προϊόν θα πρέπει να εξαλειφθεί εντελώς από τη διατροφή.

Μπορώ να χάσω βάρος σε γαλακτοκομικά προϊόντα

Μπορώ να χάσω βάρος σε γαλακτοκομικά προϊόντα; Καθώς η εμπειρία από τους υποστηρικτές αυτής της μεθόδου, η απάντηση είναι Ναι. Το γάλα διατροφή για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει τη χρήση μόνο φρέσκο γάλα αγελάδας και τον αποκλεισμό άλλων προϊόντων. Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε 2-3 κιλά για τρεις ημέρες, μπορείτε να επιλέξετε ένα αυστηρό παραλλαγή του συστήματος παροχής. Για τρεις μέρες μπορείς να πίνεις ένα λίτρο γάλα την ημέρα, ένα ποτήρι κάθε 2-3 ώρες.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αν και χρήσιμο για την απώλεια βάρους, αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις βιταμινών. Για να κάνετε μια ανεπάρκεια, πάρτε μια πολυβιταμίνη παρασκευάσματα. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό.